Μεσολόγγι: Δώρισαν τα όργανα του 16χρονου που έπεσε από τον τρίτο όροφο

«Για μένα ήταν τα πάντα, τώρα δεν έχω τίποτα», είπε η μητέρα του

Ζωή μέσα από τον χαμό του παιδιού τους αποφάσισαν να δώσουν οι γονείς του 16χρονου, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν έπεσε από μπαλκόνι του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στο Μεσολόγγι. 

Κατέληξε ο 16χρονος που έπεσε από μπαλκόνι στο Μεσολόγγι

Η μητέρα του παιδιού μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και με μεγαλείο ψυχής είπε πως με αυτόν τον τρόπο το παιδί της θα συνεχίζει να ζει. 

«Για μένα δεν υπήρξε κανένα δίλημμα. Δεν παθαίνει ποτέ κανείς τίποτα όταν δίνει ζωή σε άλλους ανθρώπους. Για μένα ήταν αντίβαρο για να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου και να ξέρω ότι τα μάτια του, οι νεφροί του, η καρδιά του χτυπά σε ένα άλλο παιδί, σε έναν άλλο άνθρωπο. Δεν ήταν γενναία κίνηση, ήταν το αυτονόητο», είπε, 

Όπως εξομολογήθηκε, εκ των υστέρων κατάλαβε πως ο γιος της ήρθε στον κόσμο με μια αποστολή. Να προσφέρει ζωή σε άλλους ανθρώπους. 

«Ήταν ένα κοινωνικό παιδί, ένα χαρούμενο παιδί με πολλή αγάπη. Για μένα ήταν τα πάντα, το φως, το όραμα, ο προορισμός. Τώρα πια δεν έχω τίποτα», συνέχισε η μητέρα του 16χρονου. 

Δεν παρέλειψε μάλιστα να ευχαριστήσει τους γιατρούς όλων των τμημάτων από όπου πέρασε ο γιος της και κυρίως το προσωπικό και τον διευθυντή της ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top