Σκουροχώρι Ηλείας: «Πήγαν να αρπάξουν τα παιδιά μας μπροστά στα μάτια μας»

Δύο υποθέσεις απόπειρας αρπαγής σε μόλις λίγες ώρες

Δύο υποθέσεις απόπειρας αρπαγής ανηλίκων εξετάζουν οι Αρχές στην Ηλεία. Οι γονείς τριών παιδιών καταγγέλουν ότι με διαφορά λίγων ωρών άγνωστοι επιχείρησαν να πλησιάσουν και να αρπάξουν τα παιδιά τους ενώ αυτά έπαιζαν. 

«Σταμάτησε ένα αυτοκίνητο, τράβηξε την πόρτα και πήγανε να βάλουν τα παιδιά μέσα αλλά πρόλαβε η νύφη μας και τους είπε "τρέξτε" στα παιδιά και μπήκαν μέσα από την πόρτα» είπε ο πατέρας της 9χρονης. 

Ηλεία: Στόχος επίδοξων απαγωγέων ένας 8χρονος στα Λεχαινά

Η γυναίκα έντρομη, άρπαξε το παιδί της και το ανηψάκι της και τα έσωσε. Οι γονείς των δύο παιδιών καταγγέλουν ότι είδαν τα άγνωστα άτομα να προσπαθούν να πάρουν τα δύο κοριτσάκια από την αυλή του σπιτιού. 

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι γονείς, άγνωστα άτομα που επέβαιναν σε ένα μαύρο βαν στο Σκουροχώρι παραφύλαγαν δίπλα από το σπίτι. Όταν είδαν ότι τα δύο κοριτσάκια είναι μόνα τους, πλησιάσαν. Ο θόρυβος του οχήματος όμως που σταμάτησε μπρόστα στο σπίτι, κινητοποίησε τη θεία. 

Κάτω Παναγιά Ηλείας: «Προσπάθησαν να αρπάξουν τον γιο μου»

Λίγες ώρες νωρίτερα στην Κάτω Παναγιά Ηλείας, μόλις 40 χιλιόμετρα από το Σκουροχώρι, οι γονείς ενός αγοριού 8 ετών το άκουσαν να τους λέει ότι κάποιοι προσπάθησαν να το αρπάξουν την ώρα που έπαιζε με το ποδήλατό του στον δρόμο. 

Ηλεία: Προφυλακίστηκαν οι δύο για την απόπειρα αρπαγής 14χρονου

Τα δύο περιστατικά έχουν θορυβήσει τους κατοίκους που πλέον φοβούνται να αφήσουν τα παιδιά τους να παίζουν ακόμα και στις αυλές των σπιτιών τους. 

 Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top