Επείγουσα έρευνα για τις φωτιές σε Ηλεία Αχαϊα ζήτησε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης

Μέσα σε πέντε μέρες εκδηλώθηκαν εφτά μέτωπα

Επείγουσα έρευνα για τις φωτιές σε Ηλεία και Αχαϊα ζήτησε ο υπουργός προστασίας του πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης.Από την πρώτη στιγμή οι κάτοικοι των περιοχών μιλούσαν για "ύποπτες" πυρκαγιές οι οποίες δεν αποκλείεται να προκλήθηκαν απο ανθρώπινο χέρι. Στη χωρα μας μεσα σε 24 ωρες εκδηλώθηκαν πυρκαγιές.

Με εισαγγελική εντολή έρευνα για τις πυρκαγιές σε Κύθηρα και Μάνη το 2017

7 μέτωπα στην Ηλεία μέσα σε 5 μέρες 

Από τις 22 Ιουλίου οι φωτιές που έχουν εκδηλωθεί σε Ηλεία και Αχαϊα προκαλούν  ερωτήματα αλλα και υποψίες στο πυροσβεστικό σώμα.Έσβηναν τη μια πυρκαγιά και λίγα χιλιόμετρα μακριά ξέσπαγε η άλλη. Μέσα σε πέντε μέρες εκδηλώθηκαν εφτά μέτωπα.

22 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΛΑΣΙΏΝΟΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ  
23 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗ ΦΙΓΑΛΕΙΑ ΗΛΕΙΑΣ
24 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΗΛΕΙΑΣ
25 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΛΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
26 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΩΛΕΝΗ ΗΛΕΙΑΣ
26 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ ΗΛΕΙΑΣ
26 ΙΟΥΛΙΟΥ ΝΕΑ ΚΑΛΥΒΑΚΙΑ ΗΛΕΙΑΣ 

Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης διέταξε επείγουσα έρευνα για τις φωτιές. Άνδρες της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμών βρίσκονται ήδη στις περιοχές.

Μάτι: Νέο αίτημα να ασκηθεί δίωξη για κακούργημα

Ανετράπη πυροσβεστικό όχημα στην Ηλεία

Η φωτιά στο Γραμματικό συνεχίζει να καίει με 42 πυροσβέστες να προσπαθούν να την θέσουν υπο έλεγχο.Δυο συνάδελφοί τους όμως που επιχειρούσαν στο πύρινο μέτωπο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο καθώς ντελαπάρησε το πυροσβεστικο όχημα στο οποία επεβαιναναν, χωρίς όμως να τραυματιστούν. Προληπτικά μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες .

Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών - Τι έχει αφήσει πίσω της η φωτιά στην Κορινθία 

Φωτιά Κεχριές: Στάχτη πάνω από 30.000 στρέμματα

Την ίδια ώρα στην ανατολική Κορινθία οι κάτοκοι μετρούν πληγές. Εννέα σπίτια καταστράφηκαν και χιλιάδες στρέματτα αποτελούν παρελθον.
Ο Θοδωρής  Γιάνναρος - ερευνητής Αστεροσκοπείου Αθηνών είπε «Έχει κάψει μια συνολική έκταση η οποία φτάνει περίπου τα 33.000 στρέμματα, εκ των οποίων γύρω στα 14.000 στρέμματα αφορούν δασική έκταση, 9.000 στρέμματα είναι χορτολιβαδικές εκτάσεις και γύρω στα 6.500 στρέμματα αφορούν σε καλλιεργήσιμες εκτασεις».

Κλιμάκιο αντιμετώπισης εμπρησμων αναζητά τα αίτια της πύρινης κόλασης στην περιοχή.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top