Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο

Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες

Λίγες ώρες μετά από την επίθεση εναντίον του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου μέσα στη Βουλή από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, ένα ακόμα περιστατικό συνέβη σήμερα στη Νίκαια

Στον ανακριτή σήμερα ο Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, έξω από το Ειρηνοδικείο της Νίκαιας ένας δημοτικός σύμβουλος επιτέθηκε στον αντιδήμαρχο Υποδομών και Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου, Ελευθέριο Χατζηπαυλίδη, χτυπώντας τον στον πρόσωπο. 

Γραμμένος στο Star: Δέχθηκα γροθιές, με έπιασε από το λαιμό και με έσυρε  

Ο αντιδήμαρχος μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο με αιμορραγία στο μέτωπο, ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί σε εξετάσεις. 

Ξυλοδαρμός στη Βουλή: «Μου έβρισε τη μητέρα και αμύνθηκα, δε μετανιώνω»

Ο δημοτικός σύμβουλος μετά την επίθεση διέφυγε και δεν έχει συλληφθεί. Οι δύο άνδρες ανήκουν σε αντίπαλες παρατάξεις. 

«Καταδικάζω με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την πράξη βιαιοπραγίας κατά του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας από δημοτικό σύμβουλο αντιπολιτευόμενης παράταξης. Η βία και πολύ περισσότερο όταν αυτή εκδηλώνεται από ανθρώπους που εκλέχτηκαν για να υπηρετήσουν τα συμφέροντα των πολιτών και της πόλης, προσβάλει κάθε ανθρώπινη αξία. Ο Αντιδήμαρχος περιθάλπτεται στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά και η υγεία του εξελίσσεται καλώς», δήλωσε ο δήμαρχος Νίκαιας, Κωνσταντίνος Μαραγκάκης.

Δείτε το μεσημεριανό δελίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top