Πειραιάς: Η δραματική διάσωση γυναίκας που έπεσε στη θάλασσα – Βίντεο

Βρέθηκε στη θάλασσα στην προσπάθειά της να πιάσει τη βαλίτσα της

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τετάρτης στο λιμάνι του Πειραιά, όταν στέλεχος του Α΄ Λιμενικού Τμήματος Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου άκουσε πολίτες να φωνάζουν ότι μια γυναίκα έπεσε στη θάλασσα. 

Κυπαρισσία: Η βόλτα που κατέληξε σε τραγωδία - Η 66χρονη πνιγόταν αβοήθητη

Το περιστατικό συνέβη κατά την προετοιμασία του απόπλου του επιβατηγού πλοίου Blue Star Naxos στην πύλη Ε5. Σύμφωνα με πληροφορίες η 71χρονη ήταν μέλος group που πραγματοποιούσε εκδρομή προς την Πάρο  και ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο πλοίο. 

Καθώς πήγαινε προς τον καταπέλτη έχασε από τα χέρια της την βαλίτσα της και στην προσπάθειά της να την πιάσει έπεσε στη θάλασσα.

Άγιος Νικόλαος: Νεκρός 61χρονος - Έπεσε με το ΙΧ στη θάλασσα 

Αμέσως ο αξιωματικός του Λιμενικού έπεσε κι εκείνος στη θάλασσα για να τη σώσει. Με τη χρήση σωσιβίου και τη συνδρομή άλλων στελεχών του Λιμενικού κατάφερε να τη βγάλει στην ξηρά, έχοντας τις αισθήσεις της. 

Στη συνέχεια διασώστες του ΕΚΑΒ παρείχαν στη γυναίκα τις πρώτες βοήθειες. Η 71χρονη ήταν καλά στην υγεία της και δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε περαιτέρω ιατρική βοήθεια. Επιβιβάστηκε στο πλοίο για Πάρο και συνέχισε το ταξίδι της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top