Διαψεύδει ο γιατρός την καταγγελία Καλλιάνου για φακελάκι 500 ευρώ

Ανακοίνωσε μέσω δικηγόρων του ότι προσφεύγει στη Δικαιοσύνη 

Τι υποστήριξε η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου για τον θάνατο του πατέρα του / Βίντεο Alpha

Κατηγορηματικά διαψεύδει ο γιατρός και Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής Ι.Κ.  την καταγγελία του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνου για «φακελάκι» 500 ευρώ που αποδέχθηκε από την μητέρα του και σύζυγο του θανόντος πατέρα του.  

Μητέρα Καλλιάνου: «Τον ακρωτηρίασαν σε απλό δωμάτιο. Πήραν φακελάκι»  

Δηλώνει μάλιστα ότι θα προσφύγει άμεσα στη  Δικαιοσύνη και κάνει λόγο για απόπειρα «δολοφονίας του χαρακτήρα του»,

 Γιάννης Καλλιάνος: «Θα γίνω ο εφιάλτης τους» - Τι απαντά ο γιατρός    

Συγκεκριμένα οι δικηγόροι του Ι.Κ. Μιχάλης  Δημητρακόπουλος και Γιάννης Παπαριστείδης αναφέρουν στη δήλωσή τους:  

«Ο εντολέας μας Ι.Κ., σεβόμενος το πένθος της οικογένειας του Δημήτριου Καλλιάνου δεν απάντησε στις επαναλαμβανόμενες συκοφαντικές επιθέσεις των μελών αυτής. Περιμένει–καρτερικά-την διενέργεια της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης του Νοσοκομείου, κατά την διάρκεια της οποίας θα αξιολογηθούν επιστημονικά τα προβλήματα υγείας του αποθανόντος καθώς και οι ιατρικές πράξεις, που έλαβαν χώρα, με ακρίβεια λεπτού, καθ’ όλη την διάρκεια της νοσηλείας του. 

Η σημερινή όμως όψιμη -ακραία -συκοφαντική επίθεση της οικογένειας Καλλιάνου σε βάρος ενός Καθηγητή Πανεπιστημίου, με διαχρονικό διεθνές επιστημονικό αποτύπωμα, που πλήττει την ηθική του υπόσταση και επιχειρεί την κοινωνική του εξόντωση, υποχρεώνει τον εντολέα μας να απαντήσει: ΟΥΔΕΠΟΤΕ αποδέχτηκε προσφορά 500 ευρώ από την σύζυγο του θανόντος. 

Είναι εξωφρενικό ψεύδος να τεχνουργείται, ότι δήθεν δέχθηκε δώρο από την μητέρα συναδέλφου του ιατρού και βουλευτού. Πέραν της ΑΝΑΛΗΘΕΙΑΣ, ενας κοινοβουλευτικός οφείλει να αποτρέπει να γινονται τέτοιες προσφορές σε δημόσιους λειτουργούς. Ο εντολέας μας άμεσα θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη, γιατί είναι η μόνη θεσμική οδός για να αποτραπεί η ειδεχθής απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα σε βάρος του».

Η ανταπάντηση Κούγια  για το αδίκημα της ψευδούς καταμήνυσης 
  

Στην ανακοίνωση των συναδέλφων του δικηγόρων απάντησε με δήλωσή του ο δικηγόρος του Γ. Καλλιάνου, Αλέξης Κούγιας, με δήλωσή του στην οποία αναφέρει:      

«Διάβασα και άκουσα ότι οι ιατροί του Νοσοκομείου «Αττικόν» θα μηνύσουν τον κύριο Γιάννη Καλλιάνο και τον αδελφό του, γιατί δήθεν τους δυσφήμησαν. 

Εκείνο που θέλω να τους δηλώσω κατηγορηματικά είναι ότι η ανακοίνωση αυτή μου έχει προκαλέσει αλγεινή εντύπωση, γιατί αποδεικνύει μια απόλυτη έλλειψη σεβασμού στη μνήμη του πατέρα των αδελφών Καλλιάνου, ο οποίος μπήκε όρθιος, ζωντανός και αρτιμελής σε αυτό το νοσοκομείο και κατέληξε στο νεκροταφείο.

Είμαι βέβαιος ότι οι δικηγόροι των ιατρών θα τους έχουν ενημερώσει ότι, όταν κάποιος υποβάλλει μια ψευδή μήνυση εις βάρος ενός που έχει δίκαιο, θα αντιμετωπίσει τη Δικαιοσύνη για τα αδικήματα της ψευδούς καταμηνύσεως και ενδεχομένως της ψευδούς καταθέσεως». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top