Mπαράζ αλβανικών προκλήσεων με τις ευλογίες Ράμα

Τι επιδιώκει η γειτονική χώρα

Οι Αλβανοί ρίχνουν κι άλλο λάδι στη φωτιά. Με μπαράζ τηλεοπτικών εκπομπών βάλλονται κατά της Ελλάδας προσβάλλοντας τη μνήμη Ελλήνων ηρώων αλλά και όσων θυσιάστηκαν για τις περιουσίες τους στη Θεσπρωτία .

Όσο ο Αλβανός Πρωθυπουργός , Έντι Ράμα φαντάζεται τη Μεγάλη Αλβανία και κλείνει το μάτι σε αλυτρωτικές ενέργειες τόσο οι Τσάμηδες θα παίρνουν θάρρος.Τις τελευταίες 24 ώρες η ανθελληνική προπαγάνδα παίζει διακαναλικά στην αλβανική τηλεόραση.

Ο επικεφαλής των αρχείων του Αλβανικού κράτους εμφανίστηκε στην εκπομπή 45 λεπτά του report tv και ακολούθησε τη γραμμή  Ράμα.

Έθεσε θέμα τσαμουριάς με τη γνωστή ανιστόρητη επιχειρηματολογία:

«Ο Θύμιος Λιώλης (σ.σ. προστάτης των βορειοηπηρωτών) είχε πάρει μέρος σε εμπρησμούς, σε δολοφονίες  και σε αφανισμούς χωριών».
Την ίδια ώρα στην εκπομπή "Προβοκάτσια"  η οποία έχει μια από τις υψηλότερες τηλεθεάσεις στην Αλβανία , εμφανίστηκε η εκπρόσωπος του κόμματος των τσάμηδων , Μεσίλα Ντόντα .

«Δε μπορείς να δέχεσαι στη χώρα σου ένα μνημείο ενός ανθρώπου που ήταν υπεύθυνος για τη γενοκτονία και την εθνοκάθαρση του λαού σου...», είπε. 

Τι κρύβεται πίσω από την κλιμάκωση των αλβανικών προκλήσεων 

Για άλλο ένα βράδυ οι αλβανοί τηλεθεατές ψυχαγωγήθηκαν με μίσος και ψεύδη για την υποτιθέμενη τσαμουριά τους. Ποιά είναι όμως η αλήθεια; Ο πρώην υπουργός και πρόεδρος συγγενών θυμάτων τσάμηδων , Αντώνης Μπέζας, εξηγεί στο Star:

«Όλα αυτά είναι ανιστόρητα .Είναι προκλητικοί. Δεν έχουν δικαίωμα να διεκδικούν τίποτα. Έχουν καταδικαστεί». 

Οι κάτοικοι της Θεσπρωτίας εξοργίζονται κάθε φορά που ακούνε για τις διεκδικήσεις των τσάμηδων .Μιλούν στη Βελικά Καραβάλτσιου για τις θηριωδίες που έζησαν στα χέρια των συνεργατών των  ναζί και ξεσπούν.

Η ιστορική  αλήθεια  φοβίζει και αποδομεί το σχέδιο του αλβανικού παρακράτους .

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top