Μητριά από την κόλαση: Φυλάκισε σε ντουλάπι τον 5χρονο θετό της γιο

Το παιδί ζύγισε μόλις 13 κιλά όταν το βρήκαν

μητρια θετος γιος

Σε 28 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε η σατανική μητριά, που είχε κλειδωμένο τον 5χρονο θετό της γιο σε ντουλάπι με αποτέλεσμα το παιδάκι να λιμοκτονεί.

Σε αυτή την κατάσταση βρέθηκε ο 5χρονος Jordan - Tη φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία

Ο πατέρας του αγοριού καταδικάστηκε για τα ίδια εγκλήματα με την σύζυγό του Tammi, το 2016. Η ποινή του ωστόσο ήταν ελαφρύτερη (15 χρόνια) αφού του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της νεαρής ηλικίας όπως και ότι ο ίδιος ενεργούσε κυρίως υπό την καθοδήγηση της συζύγου του. 

Η φωτογραφία της 37χρονης που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία

Η 37χρονη Tammi Bleimeyr είχε δημιουργήσει μέσα στο σπίτι έναν ειδικό χώρο. Τον ονόμαζε «Harry Potter Room», δηλαδή «το δωμάτιο του Harry Potter».

Στην πραγματικότητα δεν επρόκειτο για κάποιο δωμάτιο, αλλά για ένα μικρό ντουλάπι κάτω από τις σκάλες του σπιτιού. Εκεί μέσα «ζούσε» και κοιμόταν επί μήνες ολόκληρους, ο 5χρονος Jordan Bleimeyer.

Eικόνες που προκαλούν σοκ από την κακοποίηση που υφίστατο επί μήνες ο Jordan - Tη φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία

Οι συνθήκες ήταν άθλιες, καθώς το ντουλάπι είχε παντού εκτεθειμένα καρφιά και καλώδια.Όταν επιτέλους οι Αρχές βρήκαν το παιδί και το διέσωσαν, ζύγιζε μόλις 13 κιλά. Οι γιατροί που εξέτασαν τον 5χρονο, τον παρομοίασαν με επιζώντα του Ολοκαυτώματος.

Όπως έγινε γνωστό αργότερα, το παιδάκι φορούσε μόνο μια πάνα και του έδιναν να φάει μόνο μια φέτα ψωμί. Αν αργούσε να τη φάει, απλά του την άρπαζαν.

Πώς σώθηκε o 5χρονος Jordan από το κολαστήριο

Το μαρτύριο του Jordan τελείωσε όταν ο 16χρονος θετός του αδερφός, πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε την κόλαση που ζούσε ο 5χρονος.

Ωστόσο η 37χρονη μητριά από την κόλαση, είχε ήδη καταφέρει να φύγει από το σπίτι, παίρνοντας μαζί της και τον 5χρονο ώστε η αστυνομία να μην μπορεί να δει τι συμβαίνει. Τελικά τη συνέλαβαν σε ένα κοντινό ξενοδοχείο.

 

 

Ο 5χρονος Jordan ήταν σε άθλια κατάσταση. Τραυματισμένος και με μελανιές σε όλο του το σώμα, ήταν ένα βήμα πριν τον θάνατο.

Οπως κατέθεσαν δύο από τα βιολογικά παιδιά της 37χρονης στο δικαστήριο, η γυναίκα έδερνε συχνά τον μικρό και δεν τον άφηνε ποτέ να κάθεται στο οικογενειακό τραπέζι, μαζί με τα αδέλφια του. Μία φορά του είχε χτυπήσει το κεφάλι στον τοίχο, ενώ μια άλλη είχε χρησιμοποιήσει πάνω του ένα τέιζερ. 

Σήμερα, ο Jordan είναι 9 ετών και ζει με ασφάλεια μαζί με την βιολογική του μητέρα. Ωστόσο η πολύμηνη κακοποίηση σε συνδυασμό με την έλλειψη φαγητού, είχαν ως αποτέλεσμα να αποκτήσει μόνιμα προβλήματα ανάπτυξης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top