Λευκωσία: Στο τελικό στάδιο η έκδοση ενταλμάτων

Ερντογάν: Δολοφονικές συμμορίες κατά Τουρκοκυπρίων

Ενώ η Τουρκία ετοιμάζει το δεύτερο γεωτρύπανο για να σταλεί στην κυπριακή ΑΟΖ, ο υπουργός Εξωτερικών Χριστοδουλίδης είπε ότι η Λευκωσία βρίσκεται στο τελικό στάδιο για την έκδοση των ενταλμάτων σύλληψης των πλωτών γεωτρυπάνων και ότι το ζήτημα βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης.

Παυλόπουλος: Θα επιβάλλουμε το διεθνές δίκαιο

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος απαντώντας στις τουρκικές προκλήσεις επανέλαβε ότι η Αθήνα θα επιβάλει το Δ. Δίκαιο.

Ερντογάν: Δολοφονικές συμμορίες κατά Τουρκοκυπρίων

Την ίδια ώρα ο Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας σε αξιωματικούς συνέχισε τις προκλήσεις μιλώντας για τυραννία που υφίσταντο οι Τουρκοκύπριοι

«Ήσασταν εσείς και πάλι που σώσατε τους αδελφούς μας που υπέφεραν από την τυραννία των δολοφονικών συμμοριών στην Κύπρο» ανέφερε ο Ταγίπ Ερντογάν.


Του υπενθύμισε δε τα ανιστόρητα δικαιώματα τα οποία επικαλείται στο Αιγαίο και την Ανατολικό Μεσόγειο.
Εσείς θα σταματήσετε τις αυξανόμενες προσπάθειες παραβίασης των δικαιωμάτων μας στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο.

Κογκρέσο κατά Ερντογάν

Με όλα αυτά συνεχίζεται η επίθεση κατά της Τουρκίας από μέλη του Αμερικανικού Κογκρέσου που ζητούν να μπλοκαριστούν οι πωλήσεις των F35. 

Κατεχόμενα: Κλυδωνίζεται η κυβέρνηση 

Εντωμεταξύ κλυδωνίζεται η κυβέρνηση στα Κατεχόμενα με την παραίτηση του αντιπροέδρου της και υπουργού Εξωτερικών Οζαρσάι. Δεν είναι απίθανο να διεξαχθούν πρόωρες βουλευτικές εκλογές.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top