Νόμιζε πως είχε πέτρα στα νεφρά, αλλά ήταν έγκυος σε τρίδυμα

Πήγε στο νοσοκομείο με πόνους και βγήκε με τρία μωρά

τριδυμα
Φωτογραφία: Dannette Glitz/Facebook

Σοκ έπαθε μία γυναίκα και μάνα δύο παιδιών, όταν πήγε στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους νομίζοντας πως έχει πέτρα στα νεφρά και βγήκε με… τρίδυμα.

Η Dannette Glitz από τη νότια Ντακότα των ΗΠΑ ήταν έγκυος 34 εβδομάδων και δεν είχε καταλάβει το παραμικρό, μέχρι που έφτασε στο νοσοκομείο στις 10 Αυγούστου.

Οι γιατροί σύντομα κατάλαβαν πως οι πόνοι της δεν προέρχονταν από κάποια πέτρα, αλλά από το γεγονός ότι ήταν έγκυος και μάλιστα σε διαδικασία τοκετού.

Μπορεί μία γυναίκα να μην καταλάβει ότι είναι έγκυος;

Αρχικά νόμιζαν πως η Dannette κυοφορούσε δίδυμα, αλλά σύντομα κατάλαβαν πως τα μωρά ήταν τρία, κάτι που εξέπληξε και τους ίδιους.

«Δε βλέπεις συχνά τρίδυμα να συλλαμβάνονται με φυσιολογικό τρόπο και δε συμβαίνει συχνά να τα κυοφορείς επί 34 εβδομάδες χωρίς να καταλάβεις το παραμικρό», δήλωσε η ίδια στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Νότιας Ντακότα KOTA-TV.

Είμαστε ακόμα σε σοκ, πιστέψτε με. Κανείς μας δεν μπορεί να το πιστέψει.

Όπως είπε η γυναίκα, «πήγα στον γιατρό νομίζοντας πως θα έκανα εγχείρηση για τα νεφρά μου και κατέληξα να με βάζουν για καισαρική τομή. Είναι τρελό!»

Η Dannette και ο σύζυγός της ονόμασαν τα μωρά Blaze, Gypsy και Nikki. Τα τρίδυμα χαίρουν άκρας υγείας. Γεννήθηκαν με τέσσερα λεπτά διαφορά το ένα από το άλλο και ζυγίζουν περίπου δύο κιλά το καθένα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top