Βίντεο: Η στιγμή που ο Ρώσος καθηγητής πετά το πτώμα της ερωμένης του

Κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε όλες τις κινήσεις του

Δεν έχουν τέλος οι φρικιαστικές πληροφορίες που έρχονται στο φως σχετικά με την άγρια δολοφονία μιας 24χρονης από διάσημο καθηγητή ιστορίας, ο οποίος διαμέλισε το πτώμα της και προσπάθησε να το εξαφανίσει. 

Ρωσία:Με κλάματα στη δίκη ο ιστορικός-«Διαπληκτιστήκαμε και την πυροβόλησα»

Τις τελευταίες ώρες δημοσιεύτηκε στα ρωσικά ΜΜΕ βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος που δείχνει τον Όλεγκ Σοκόλοφ να πετά στον ποταμό Μόικα της Αγίας Πετρούπολης κομμάτια από το διαμελισμένο πτώμα της ερωμένης και πρώην φοιτήτριάς του. 

Καθηγητής ιστορίας αποκεφάλισε πρώην φοιτήτρια του

Το συγκεκριμένο βίντεο προβλήθηκε στο δικαστήριο, όπου μεταφέρθηκε ο 63χρονος καθηγητής. Σε αυτό τον βλέπουμε να πλησιάζει μια γέφυρα και να πετά στο ποτάμι πλαστικές σακούλες. 

Η φρίκη όμως δε σταματά εδώ. Όπως έγινε γνωστό, ο διάσημος καθηγητής είχε κρύψει το κεφάλι της άτυχης γυναίκας μέσα στην ντουλάπα του και τα χέρια της μέσα στην τσάντα του. Μάλιστα, πριν τον συλλάβουν φέρεται να έκανε πάρτι στο σπίτι του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ του στυγερού εγκλήματος ήταν τόσο μεθυσμένος, που όταν επέστρεψε στον ποταμό για να ξεφορτωθεί και τα υπόλοιπα μέλη της ερωμένης του, έπεσε και ο ίδιος στο νερό.

Όταν το βίντεο προβλήθηκε στο δικαστήριο, ο 63χρονος ξέσπασε σε κλάματα και δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του. 

Ο ίδιος ομολόγησε πως πυροβόλησε την 24χρονη Αναστασία Γετσένκο μετά από καβγά και κατόπιν την αποκεφάλισε και διαμέλισε το σώμα της μέσα στο σπίτι του. 

Σε έρευνα της αστυνομίας, εκεί βρέθηκε το κεφάλι της 24χρονης κι ένα πριόνι, με το οποίο πιστεύεται πως διαμέλισε το πτώμα της. 

Ο 63χρονος δήλωσε πως μετά τη δολοφονία της ερωμένης του σκόπευε να αυτοκτονήσει δημόσια ντυμένος Ναπολέων.

Όπως αποκάλυψε ο αδελφός του θύματος, η 24χρονη του είχε τηλεφωνήσει λίγο πριν από τη δολοφονία της κλαίγοντας και του είχε πει ότι ο Σοκόλοφ τη ζήλευε, γιατί εκείνη ήθελε να πάει μόνη της στο πάρτι ενός φίλου της. 

Μάλιστα, όπως του είπε, την έδιωξε από το διαμέρισμα όπου συζούσαν και θα επέστρεφε εκεί για να πάρει κάποια πράγματά της. Αυτό ήταν και το λάθος της, αφού όταν επέστρεψε στο διαμέρισμα, καβγάδισε με τον 63χρονο κι εκείνος τη δολοφόνησε. 

Ο δικηγόρος του Σοκόλοφ ζήτησε να μπει ο πελάτης του σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι τη δίκη, αίτημα που απέρριψε το δικαστήριο, που αποφάσισε την προφυλάκισή του. 

Αν καταδικαστεί, ο Σοκόλοφ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 15 ετών. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top