Νέα εποχή για τις τηλεπικοινωνίες της Ελλάδας με οπτικές ίνες

Εγκαινιάστηκε στον Βύρωνα το πρώτο μεγάλης κλίμακας δίκτυο οπτικών ινών

Το πρώτο μεγάλης κλίμακας δίκτυο οπτικών ινών μέχρι το σπίτι στη χώρα μας εγκαινιάστηκε στον δήμο Βύρωνα, οι κάτοικοι του οποίου θα έχουν την ευκαιρία για τους επόμενους τρεις μήνες να απολαύσουν δωρεάν εφαρμογές και υπηρεσίες βγαλμένες θαρρείς από το μέλλον. 

 «Η Ελλάδα πρέπει να περάσει γρήγορα στην ψηφιακή εποχή κι αυτό είναι ένα βήμα. θα γίνουν πολλά ακόμα, έχουμε μπροστά μας μεγάλες ευκαιρίες για να το κάνουμε και η Vodafon θα είναι εδώ για να στηρίξει αυτή την προσπάθεια που δεν είναι μόνο προσπάθεια δικιά μας , είναι προσπάθεια όλης της Ελλάδας να περάσει γρήγορα σε ένα μέλλον με περισσότερους ψηφιακούς τρόπους», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Eλλάδος, Χάρης Μπρουμίδης,

«Από σήμερα 19.000 σπίτια στον Βύρωνα θα έχουν τη δυνατότητα να έχουν οπτική ίνα στο σπίτι. Είναι μια μεγάλη επένδυση κι είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι και χαρούμενοι που δίνεται αυτή η δυνατότητα ειδικά στη νέα γενιά να αξιοποιήσει τις μεγάλες αυτές δυνατότητες»  τόνισε από την πλευρά του ο δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης.  

Η εκδήλωση για την επίσημη πρώτη του  νέου δικτύου πραγματοποιήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, παρουσία του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής , Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά.

(Στη φωτογραφία ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, στα εγκαίνια του δικτύου οπτικών ινών μέχρι το σπίτι (Fiber To The Home) για την περιοχή του Βύρωνα, από τη Vodafone, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Βασίλη Μαγκλάρα, του Δημάρχου της πόλης, Γρηγόρη Κατωπόδη και του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της Vodafone Ελλάδας, Χάρη Μπρουμίδη).
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top