Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου δημάρχου Παιανίας Κ. Μπουλμέτη

«Ώρα για πράξεις» το σύνθημά του

Ο Κώστας Μπουλμέτης

Την προεκλογική του συγκέντρωση στα Γλυκά Νερά πραγματοποίησε ο Κώστας Μπουλμέτης, το Σάββατο 20 Απριλίου, στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Δημοτικού. 

Σε έναν κατάμεστο από πολίτες χώρο, ο υποψήφιος Δήμαρχος παρουσίασε το πρόγραμμά του συνδυασμού του, με όραμα την εξωστρέφεια την πρόοδο και την ανάπτυξη, με το κοινό να ανταποκρίνεται θερμά στο σχέδιο που ανακοίνωσε. 

Η παρουσία του κόσμου ήταν μαζική, ο οποίος γέμισε το κλειστό γυμναστήριο, μέσα σε ένα ιδιαίτερα θερμό και ενθουσιώδες κλίμα και με τους υποψηφίους της παράταξης να δίνουν το σύνθημα για τη νίκη στις επερχόμενες εκλογές.  

Προεκλογική συγκέντρωση Κώστα Μπουλμέτη

«Ώρα για πράξεις» το σύνθημα του Υποψηφίου Δημάρχου Παιανίας, Κώστα Μπουλμέτη

Ο κ. Μπουλμέτης αναφέρθηκε και σε ενέργειες που ήδη έχουν αρχίσει να δρομολογούνται από πλευράς του για σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής, όπως το αρδευτικό στον κάμπο των Μεσογείων, τις αρχιτεκτονικές μελέτες για τις πλατείες της Παιανίας και των Γλυκών Νερών, τη σύνδεση ΒΙΟΠΑ - Προαστιακού, την ολοκλήρωση της μελέτης για την δημοτική συγκοινωνία κ.α. 

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Παιανίας Κώστας Μπουλμέτης

Ο κ. Μπουλμέτης άσκησε κριτική στον απερχόμενο δήμαρχο, μιλώντας για έλλειψη ουσιαστικού έργου

Σε πολιτικό επίπεδο τονίστηκε, για πολλοστή φορά, από τον Κώστα Μπουλμέτη, ότι η παράταξη “Το Αύριο στα Χέρια μας” είναι ανεξάρτητη και υπερκομματική, κάτι που το αποδεικνύει η συμμετοχή των ίδιων των υποψηφίων Δημοτικών - Κοινοτικών Συμβούλων, οι οποίοι προέρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους, αλλά και η παρουσία στην ομιλία υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων από όλες τις παρατάξεις της Αττικής, όπως αυτών της κας Δούρου, του κ. Πατούλη και του κ. Σγουρού. 

Συγκέντρωση του Κώστα Μπουλμέτη στα Γλυκά Νερά

Ο κ. Μπουλμέτης κάλεσε όλους τους υποψηφίους δημάρχους Παιανίας - Γλυκών Νερών σε ανοικτό δημόσιο διάλογο

Επίσης, ο επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης “Το Αύριο στα Χέρια μας”, άσκησε κριτική στον απερχόμενο Δήμαρχο, τόσο για την έλλειψη ουσιαστικού έργου όλα αυτά τα χρόνια, όσο και για την προσπάθειά του να οικειοποιηθεί έργα της προηγούμενης διοίκησης, προεξάρχοντος αυτού της αποχέτευσης.  

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Μπουλμέτης προσκάλεσε τους υπόλοιπους υποψήφιους Δημάρχους της Παιανίας και των Γλυκών Νερών, σε ανοιχτό δημόσιο διάλογο (debate), προκειμένου οι δημότες να έχουν την ευκαιρία, μέσα από αυτή τη διαδικασία, να σχηματίσουν όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη άποψη τόσο για τους ίδιους προσωπικά όσο και για τα προγράμματα των συνδυασμών τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top