Η Περιστέρα Μπαζιάνα υποψήφια σύμβουλος του ΚΚΕ για τον δήμο Σοφάδων

Πολλοί έσπευσαν να μάθουν εάν πρόκειται για τη σύντροφο του πρωθυπουργού

Κάλπες και ψηφοδέλτια

Μεγάλη έκπληξη στους πολιτικούς κύκλους προκάλεσε το άκουσμα της υποψηφιότητας της Περιστέρας Μπαζιάνα με συνδυασμό του ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα το όνομα της κυρίας Μπαζιάνα περιλαμβάνεται και στα ψηφοδέλτια των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων για την εκλογική περιφέρεια Σοφάδων -καθ’ ότι δεν πρόκειται και για πολύ συνηθισμένο ονοματεπώνυμο- πολλοί άρχισαν να ψάχνουν για τη σούπερ… έκπληξη, δηλαδή για το εάν μιλάμε για τη σύντροφο του πρωθυπουργού.

Χαλαρές στιγμές στα Χανιά για Τσίπρα - Μπαζιάνα

Φυσικά, πρόκειται για συνωνυμία, η οποία όμως πιθανόν να οφείλεται και σε συγγένεια, καθώς η σύντροφος του πρωθυπουργού κατάγεται από τους Σοφάδες.

Το φιλί της αγάπης του Αλέξη Τσίπρα στη Μπέτυ Μπαζιάνα

Σκόπια… by night για Τσίπρα και Ζάεφ - Υπέρκομψες Μπαζιάνα και Ζάεβα

Περιστέρα Μπαζιάνα υποψήφια δημοτική σύμβουλος

Η Περιστέρα Μπαζιάνα στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον δήμο Σοφάδων δεν είναι, φυσικά, η σύντροφος του πρωθυπουργού

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πατέρας της κυρίας Μπαζιάνα υπήρξε παλαιό στέλεχος της Κομουνιστικής Νεολαίας Ελλάδος (ΚΚΕ).

Η ίδια, πάντως, έχει δηλώσει πως δεν υπήρξε ποτέ μέλος της ΚΝΕ, αλλά πως οργανώθηκε στον Συνασπισμό, ο οποίος δημιουργήθηκε το 1989 ως εκλογική συμμαχία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, της Ελληνικής Αριστεράς και άλλων κομμάτων του κεντροαριστερού χώρου και το 1991 –μετά την αποχώρηση του ΚΚΕ- μετεξελίχθηκε σε ενιαίο κόμμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top