Εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής στα ψηφοδέλτια των κομμάτων

Υποψήφια η Β. Μπάρμπα με το ΚΙΝΑΛ και με τη ΝΔ ο αδερφός του Βελόπουλου!

Γράφουν και σβήνουν τα κομματικά επιτελεία ονόματα ώστε να κλείσουν τα ψηφοδελτια τους. Η μάχη του σταυρού ξεκινάει και τυπικά απο την στιγμή που θυροκολληθεί στη βουλή το Προεδρικό Διάταγμα για τη διάλυση της.

Τσίπρας στον Παυλόπουλο: Ζητώ διάλυση της Βουλής

ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Νέα πρόσωπα, γυναίκες και διεύρυνση είναι τα κλειδιά για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ,  καθώς ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε την ολική ανανέωσή του.

Οι βουλευτές που είχαν εκλεγεί τον Σεπτέμβριο του 2015 ή θα ριχτούν στη μάχη του σταυρού ή... «αποστρατεύονται». 

Συγκεκριμένα, από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ του 2015: 

-Ο Γιάννης Δραγασάκης θα είναι υποψήφιος στον  δυτικό τομέα της Β΄ Αθήνας. 

- Η  Θεανώ Φωτίου στο νότιο τομέα της ίδιας περιφέρειας

-Ο Κώστας Γαβρόγλου αποσύρεται, ενώ ούτε ο Νίκος  Κοτζιάς θα είναι υποψήφιος.  

Για τον νέο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ο Αλέξης Τσίπρας αφού κράτησε εκλόγιμες θέσεις για τους Έφη Αχτσιόγλου και Πάνο Σκουρλέτη, αναμένεται να τοποθετήσει στην τρίτη θέση τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Αποστολάκη και στην τέταρτη ( μάλλον)  ο Δημήτρης Χατζησωκράτης  απο τη ΔΗΜΑΡ.

Αχτσιόγλου: Και επικεφαλής στο Επικρατείας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Στα νέα ονόματα που θα ριχθούν στη μάχη του σταυρού είναι ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, στον νότιο τομέα της Β΄ Αθήνας,  η δημοσιογράφος της ΕΤ3 Θεοδώρα Αυγέρη στη Β Θεσσαλονίκης, αλλά και ο πρώην δήμαρχος Σκύρου Μίλτος Χατζηγιαννάκης στην Εύβοια.

ΠΟΙΟΙ "ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ" ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εχει συνεχείς συσκέψεις με τους συνεργάτες του ώστε να κλείσει και τις τελευταίες εκκρεμότητες των ψηφοδελτίων.

Υποψήφιος με τα γαλάζια ψηφοδέλτια αναμένεται να είναι στην Α Θεσσαλονίκης ο αδερφός του Κυριάκου Βελόπουλου, δημοσιογράφος Δημήτρης Βενιέρης, ενω δεν αποκλειεται να ενταχτεί και ο Νίκος Ταχιάος που διεκδίκησε την δημαρχεία της πόλης.  

Επίσης,  στην Α΄ Αθήνας θα είναι υποψήφιος ο Θάνος Πλεύρης και στη Β’  Αθήνας, στο νότιο τομέα, η Ιωάννα Γκελεστάθη, κόρη του πρώην υπουργού.  

ΚΙΝΑΛ: ΥΠΟΨΗΦΙΑ Η Β. ΜΠΑΡΜΠΑ 

Την υποψηφιότητα   της με το ΚΙΝΑΛ στη Β΄ Αθήνας,  στον  νότιο τομέα  ανακοίνωσε η δημοφιλής ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα,  η οποία όμως «έσταζε μέλι»  για τον Αλέξη Τσίπρα.  

Μπάρμπα: Πάντρεψε τον Τζώρτζογλου και… ανακοίνωσε υποψηφιότητα με ΚΙΝΑΛ

Η ΔΑΝΑΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ

Στο πλευρό του συζύγου της Γιάνη Βαρουφάκη και στις εθνικές εκλογές η Δανάη Στράτου. Θα είναι υποψήφια στην Α Πειραιά και "ρίχνει άκυρο" σε μετεκλογικες συνεργασίες του ΜΕΡΑ25.   

ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ Η Ε.ΚΑΤΣΙΦΑ

Τον στίβο της πολιτικής επέλεξε η αδελφή του αδικοχαμένου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα που τον περασμένο Οκτώβριο έπεσε  νεκρός απο τις σφαίρες της αλβανικής αστυνομίας. Η Ερμιόνη Κατσίφα θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο της Ένωσης  Κεντρώων. 

Αποκλειστικό STAR: Η αδελφή του Κατσίφα σπάει τη σιωπή της


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top