Το ξεχωριστό σποτ του Θεόδωρου Ρουσόπουλου: «Πάμε Βόρεια»

Μπαίνει στην τελική ευθεία για την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου

Ένα spot με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έβγαλε στη δημοσιότητα ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος –  ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στον τομέα αυτό – προκειμένου να ενημερώσει τους ψηφοφόρους για την υποψηφιότητά του στις προσεχείς εκλογές στον Βόρειο τομέα της Β’ Αθηνών. 

Το spot ξεκινάει με μια σειρά φωτογραφιών που δείχνουν τη ζωή του πρώην υπουργού να περνάει μπροστά από τις οθόνες μας, σαν ταινία. Σκηνές από τη δημοσιογραφική, την πολιτική και την ακαδημαϊκή του καριέρα στις οποίες διακρίνεται ο ίδιος δίπλα στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον Προκόπη Παυλόπουλο, τον Κωστή Στεφανόπουλο, τον Κώστα Καραμανλή, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ τον βλέπουμε σε σκάφος της διαστημικής υπηρεσίας να κάνει ρεπορτάζ σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας, δίπλα στην οικογένειά του, στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Κύπρου όπου διδάσκει, στο βήμα της Βουλής και αλλού. 

Βασικό μήνυμα στο spot – όπως ο ίδιος λέει – είναι ότι στη ζωή πρέπει να προχωράμε. Έτσι, τον βλέπουμε να παίρνει τα γυαλιά του και να προχωράει στους δρόμους του Βόρειου τομέα της Β’ Αθηνών, ενώ περνούν κι άλλα στιγμιότυπα με προσωπικότητες, όπως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Γιάσερ Αραφάτ,  ο Μπιλ Κλίντον, ο Αντώνης Σαμαράκης, ο Τόνι Μπλερ, ο Κόφι Ανάν και η Κοντολίζα Ράις, εικόνες της δύσκολης καθημερινότητας, της κρίσης, πλάνα από την ομιλία του στον ΟΗΕ, από τη θητεία του ως Υπουργός Τύπου, τη θητεία του στη Βουλή των Ελλήνων και άλλα. 

Εμφανίζονται πρόσωπα καθημερινά και επαναλαμβάνεται το βασικό μήνυμα του spot: «Στις πιο δύσκολες στιγμές πρέπει να συνεχίζουμε να προχωράμε. Γιατί μόνο έτσι έρχεται η δικαίωση». 

Βριλήσσια, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Μεταμόρφωση, Λυκόβρυση, Πεύκη, Νέο Ηράκλειο, Νέα Ιωνία, Γαλάτσι, Παπάγος, Χολαργός, Φιλοθέη, Ψυχικό, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Πεντέλη και Κηφισιά είναι οι Δήμοι που ανήκουν στο Βόρειο τομέα και εμφανίζονται στο spot. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top