Αυτά είναι τα «δεξιά χέρια» του Κυριάκου Μητσοτάκη

Δείτε ποιοι είναι οι πιο στενοί συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ

Στον στενό πυρήνα του προέδρου της ΝΔ αναφέρθηκε  ο πολιτικός συντάκτης του Star Πέτρος Μποτσαράκος, από το Λαύριο όπου πραγματοποιεί πολιτική συγκέντρωση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ανατολική Αττική, που ξεκίνησε  απο την Κερατέα και το Κορωπί.

Ποιοι ειναι οι συνεργάτες του που οργανώνουν όλη την καμπάνια και βρίσκονται στον  στενό πυρήνα του προέδρου της ΝΔ; 

Οι λεγόμενοι εξ απορρήτων συνεργάτες του  ειναι ο Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Γιώργος Μυλωνάκης .

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος είναι υπεύθυνος για τη στρατηγική, ο Στέλιος Πέτσας, διευθυντής του γραφείου του και ο Θανάσης Νέζης, βασικός συνεργάτης και ίσως ο παλιότερος.

 

Στην επικοινωνιακή ομάδα, είναι η Εκπρόσωπος Σοφία Ζαχαράκη και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου Κωνσταντίνος Ζούλας. 

Στην επικοινωνιακή ομάδα επίσης ειναι: Η Κύρα Κάπη αναπληρώτρια διευθύντρια του Γραφείου Τύπου, ο δημοσιογράφος Αργύρης Παπαστάθης, αρμόδιος για τα ξένα ΜΜΕ και  ο σύμβουλος επικοινωνίας Ευτύχης Βαρδουλάκης.

Κρίσιμο πόστο στην κινητοποίηση  έχουν ο αναπληρωτής  Γραμματέας,  Νίκος Χαρδαλιάς, ο Υπεύθυνος για το Οργανωτικό Στέλιος Κονταδάκης και ο Γενικός Διευθυντής Νίκος Παπαθανάσης.

 

Σύμβουλοι του προέδρου με ρόλο στην επόμενη μέρα ειναι ο Ακης Σκέρτσος  (που προέρχεται απο τον ΣΕΒ) και ο Κυριάκος Πιερρακάκης (απο τη Διανέοσις).

 


«Σεμνότητα» ζήτησε ο  Μητσοτάκης στην ομιλία του στο Κορωπί  

Προηγουμένως, ισχυρή εντολή ζήτησε από τους πολίτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά  και σεμνότητα από τα στελέχη της  ΝΔ,  κατά την επίσκεψή του στο Κορωπί. «Όσο πιο ισχυρή είναι η εντολή που θα μας δώσει ο ελληνικός λαός, τόσο μεγαλύτερες είναι οι απαιτήσεις την επόμενη μέρα, να είμαστε σεμνοί και κοντά στα προβλήματα των πολιτών» ανέφερε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top