Γεωργιάδης - Ρουσόπουλος: Τι συζήτησαν με υποστηρικτές τους στο Μαρούσι

“H πολιτική έχει ανάγκη ανθρώπους που δεν έχουν ανάγκη την πολιτική”

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ  στον Βόρειο τομέα της Β' Αθηνών, συζήτησαν το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιουνίου, εννέα μέρες πριν τις εθνικές εκλογές, με φίλους και υποστηρικτές τους,  για τα μεγάλα θέματα  που απασχολούν τη χώρα και τους προβληματισμούς τους, στο Μαρούσι, σε μια συζήτηση που μεταδόθηκε live και στα social media.  

 

Οι υποψήφιοι στον Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθήνας, Θεόδωρος Ρουσόπουλος και Άδωνις Γεωργιάδης, στη συζήτηση με πολιτικούς φίλους τους στο Μαρούσι 

«Είμαστε πολύ φίλοι με τον Θοδωρή, θα χαρώ φοβερά με την εκλογή του, το λέω ευθέως και καθαρά: θα χαρώ πολύ!» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ξεκινώντας την εκδήλωση, για να απαντήσει ο πρώην υπουργός και συνυποψήφιος του κ. Γεωργιάδη, Θ. Ρουσόπουλος: «Ευχαριστώ πάρα πολύ. Γνωρίζεις ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία». 

Για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου ο  Άδωνις ανέφερε ότι δύο είναι τα μεγάλα στοιχήματα.  «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όχι απλώς να πάρει την πρωτιά αλλά να πάρει ισχυρή αυτοδυναμία. Άλλο είναι να έχεις ανάγκη το ΚΙΝΑΛ, όπου δεν μπορεί να συνεννοηθεί ο ένας με τον άλλον.   πάλι σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου τα ίδια έλεγε για τον Καραμανλή» ανέφερε για το πρώτο στοίχημα. 

 

Ο ΄Αδωνις Γεωργιάδης στην εκδήλωση συζήτηση στο Μαρούσι

Στην παρατήρηση του Θ. Ρουσόπουλου ότι θαυμάζει το κουράγιο του που παρακολουθεί τι λέει ο Γ. Παπανδρέου, απάντησε αιχμηρά για τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο Α. Γεωργιάδης: «Τον παρακολουθώ και γελάω! Kάθε φορά που βγαίνει νομίζει ότι ζει στο 2007. Ειλικρινά το λέω!».

To δεύτερο στοίχημα όμως, όπως πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, αφορά  τους ψηφοφόρους του κόμματος και είναι να κάνουν τις καλύτερες επιλογές για αυτούς που θα τους εκπροσωπήσουν στο Κοινοβούλιο. «Όλοι είναι άξιοι και τους σεβόμαστε, αλλά μεταρρυθμίσεις χωρίς μεταρρυθμιστές και αλλαγές χωρίς ανθρώπους να αντέξουν τον πόλεμο που θα επιφέρουν, δεν μπορούν να γίνουν, όσο μεγάλη πλειοψηφία και αν έχεις» επισήμανε. 

 

Ο υποψήφιος της ΝΔ στον Βόρειο Τομέα της Β΄Αθηνών Θ. Ρουσόπουλος στη συζήτηση στο Μαρούσι  

Ο Θ. Ρουσόπουλος τόνισε από την πλευρά του για το ίδιο θέμα: «Χρειάζεται το Νο1 που πρέπει να έχουν οι άνθρωποι που είναι δίπλα σε έναν πολιτικό ηγέτη, να είναι αποφασισμένοι. Και αποφασισμένοι να “τσαλακωθούν”. Αλλά για να συνεχίσω αυτό που είπε ο Άδωνις επιτρέψτε μου να χρησιμοποιήσω μια φράση που δεν είναι δική μου αλλά νομίζω εκφράζει και τους δύο μας: “H πολιτική έχει ανάγκη ανθρώπους που δεν έχουν ανάγκη την πολιτική”. Σημειώστε το αυτό».                                    
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top