Κατερίνα Μονογυιού: Δίνω την ψυχή μου για τα νησιά μας

Πως υποδέχτηκε ετεροδημότες από τις Κυκλάδες

Κατερίνα Μονογυιού

Με κυκλαδίτικους ρυθμούς και φιλοξενία η Κατερίνα Μονογυιού υποδέχτηκε εκατοντάδες ετεροδημότες από τις Κυκλάδες στην κεντρική της ομιλία στην Αθήνα, στο κτήριο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης. Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι και φορείς της πολιτικής σκηνής, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και πλήθος κόσμου. 

«Ευχαριστώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ξανά υποψήφια. Είναι ένας άνθρωπος τεχνοκράτης, άνθρωπος της αγοράς, ένας άνθρωπος που θα στηρίξει την επιχειρηματικότητα στα νησιά και θα επαναφέρει τη δημόσια τάξη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξέρει από νοικοκύρεμα. Δώστε μου τη δύναμη και θα είμαι πάντα δίπλα σας να δίνω αγώνες για τα νησιά μας», δήλωσε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στις Κυκλάδες. 

Την όμορφη πολιτικό των Κυκλάδων προλόγισαν μεταξύ άλλων ο Γερουσιαστής των ΗΠΑ Λεωνίδας Ραπτάκης, ο πρώην υπουργός και Γραμματέας ΠΕ Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, η αναπληρώτρια Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ, Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου, ο δήμαρχος Μυκόνου, Κω/νος Κουκάς, η δημοσιογράφος Σπυριδούλα Σπανέα κ.α.

«Στηρίχθηκα και στηρίζομαι πάντα στον απλό πολίτη. Σε όλους εσάς που με αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή με την αγάπη σας. Αυτό δε θα το ξεχάσω ποτέ. Εγώ ως Κατερίνα Μονογυιού δίνω την καρδιά και την ψυχή μου για τα νησιά μας, όπως το κάνω όλα αυτά τα χρόνια», υπογράμμισε η κ. Μονογυιού. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top