Η Μιχαηλίδου απάντησε για τα επιδόματα στη Φωτίου με δηλώσεις… της Φωτίου

Κόντρα κυριών για ΔΝΤ και... «εξορθολογισμό»

«Τι θα πει εξορθολογισμός; Δηλαδή, να αυξηθεί και το επίδομα του πρώτου και του δεύτερου», είχε δηλώσει το 2017 η -τότε- αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης / Πηγή βίντεο: Αυγή

Με δηλώσεις της Θεανούς Φωτίου απάντησε η Δόμνα Μιχαηλίδου στη… Θεανώ Φωτίου για τα επιδόματα.

Η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης κατηγόρησε χθες τη Νέα Δημοκρατία ότι ετοιμάζει περικοπές στα επιδόματα, κατ’ επιταγή του ΔΝΤ.

«Η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, μετά την επίσκεψή της στον ΟΠΕΚΑ επαναλαμβάνοντας- τις γνωστές εξαγγελίες περί ελαχίστου εγγυημένου εισοδήματος και εφάπαξ χορήγησης επιδόματος 2.000 ευρώ για κάθε γέννηση δήλωσε ότι υπάρχει ανάγκη "εξορθολογισμού των κριτηρίων χορήγησης των προνοιακών επιδομάτων"», δήλωσε η κυρία Φωτίου.

Ποια είναι η εντυπωσιακή υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου

Η υφυπουργός Εργασίας απάντησε στην κυρία Φωτίου χρησιμοποιώντας δηλώσεις της από το 2017, όταν η ίδια μιλούσε για «ανάγκη εξορθολογισμού του συστήματος».

Η ορκωμοσία της νέας Βουλής μέσα από 25 «κλικ»

«Τι θα πει εξορθολογισμός; Να αυξηθεί και το επίδομα του πρώτου και του δεύτερου», είχε πει η κυρία Φωτίου στην ΕΡΤ.

«Πρωτοπόρος στη χρήση, τελευταία στην εφαρμογή των δεσμεύσεών της. Φαίνεται πως η κυρία Φωτίου συνεργάστηκε τόσο στενά με το ΔΝΤ που υιοθέτησε το λεξιλόγιό του, χωρίς να το συνειδητοποιήσει», σχολίασε η κυρία Μιχαηλίδου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top