Στην πλαζ ΑΜΕΑ στη Βούλα η Δόμνα Μιχαηλίδου

«Αυτόνομη πρόσβαση παντού το 2020» δήλωσε η υφυπουργός Εργασίας

Δόμνα Μιχαηλίδου πλαζ ΑΜΕΑ Βούλας

Την πλαζ ΑΜΕΑ στη Βούλα επισκέφθηκε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου. 

Την κ. Μιχαηλίδου  συνόδευε ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργος Σταμάτης. Η υφυπουργός συνομίλησε με τους υπεύθυνους του κέντρου και εθελοντές από όλη την Ευρώπη, για τη λειτουργία από φέτος της μοναδικής πλαζ με ολοκληρωμένο σύστημα πρόσβασης για άτομα με κινητικές και άλλες αναπηρίες.

«Θέλω να συγχαρώ για τη δουλειά τους όλους τους εργαζομένους που φροντίζουν τους συμπολίτες μας με ειδικές ανάγκες ώστε να απολαμβάνουν καθημερινά τη θάλασσα όπως όλοι μας. Με συγκίνησε ο επαγγελματισμός και η ευαισθησία όλων. Φυσιοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, γυμναστές, ναυαγοσώστες και εθελοντές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και ως Πολιτεία τους ευχαριστούμε. Η πλαζ ΑμΕΑ είναι μια παραλία πρότυπο, διαθέτει όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό με υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας και προσβασιμότητας», τόνισε η κ. Μιχαηλίδου. 

«Στόχος μας είναι εντός του 2020 να βελτιωθούν οι υποδομές, και η αυτόνομη και απρόσκοπτη πρόσβαση σε όλες τις δραστηριότητες της καθημερινής ζωής να αποτελέσει επιτέλους κανονικότητα για τα ΑμΕΑ και στη χώρα μας» πρόσθεσε η υφυπουργός Εργασίας. 

Η υφυπουργός και ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας επισκέφθηκαν επίσης τις δομές του Παραρτήματος ΑμΕΑ Βούλας (πρώην ΠΙΚΠΑ). 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top