Tσίπρας:«Ο Μητσοτάκης θα παρακαλάει να μη χάσει ο Ζάεφ»

«Η εκλογή ΠτΔ δεν είναι καλλιστεία» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας

Από το Ακρωτήρι Χανίων και με φόντο τους τάφους των Βενιζέλων ο Αλέξης Τσίπρας έριξε φαρμακερά βέλη κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη Συμφωνία των Πρεσπών, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στη Βόρεια Μακεδονία. Εκτίμησε μάλιστα πως η απόφαση της ΕΕ να σταματήσει προς ώρας την ευρωπαϊκή πορεία της γειτονικής χωράς προμηνύει περιπέτειες.

«Φαντάζομαι ο Κος Μητσοτάκης θα παρακαλεί μην τυχόν και αλλάξει η κυβέρνηση και χάσει ο Ζάεφ τις εκλογές στη Βόρεια Μακεδονία και έρθουν οι ομοϊδεάτες του στην διακυβέρνηση και πλήξουν τη συμφωνία» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας. 

Φραστικό επεισόδιο στις Μουρνιές

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα συνέβησαν νωρίτερα κατά την επίσκεψη του στις Μουρνιές αλλά και το πρόσφατο επεισόδιο στο αεροπλάνο με τη γυναίκα που τον αποδοκίμασε. 

«Σαν τους τρελούς τους βλέπεις να περιφέρονται μέσα στα αεροπλάνα και τις πλατείες σαν γραφικοί» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας. 

Τσίπρας: Τραγελαφικά τα όσα συνέβησαν με το τζόκερ

Στη συνέντευξη του στο ΚΡΗΤΗ ΤV μίλησε για τα όσα συνέβησαν με την ταινία «Τζόκερ».

«Αυτά δε γίνονταν ούτε τη δεκαετία του 50 ....αυτή είναι επιστροφή, αυτή είναι η προοδευτική κυβέρνηση  Μητσοτάκη με τους προοδευτικούς υπουργούς....εγώ νόμιζα ότι ήταν fake news» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Τσίπρας: Η εκλογή ΠτΔ δεν είναι καλλιστεία

Όσο για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε πετυχημένο πρόεδρο τον Προκόπη Παυλόπουλο, κάλεσε τον πρωθυπουργό να ανοίξει τα δικά  του χαρτιά και μίλησε για την ονοματολογία που έχει ξεκινήσει.

«Δεν είναι καλλιστεία να κάνουμε οντισιόν να δούμε ποιος είναι κάλος ή κακός».

Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται σήμερα χωριά του Ρεθύμνου.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top