Αυγενάκης: Στο Καυτανζόγλειο ο ΠΑΟΚ μέχρι να φτιάξει νέο γήπεδο

Τι είπε για τα γήπεδα ΑΕΚ και Παναθηναϊκού

Το Καυτανζόγλειο Στάδιο

«Βρισκόμαστε σε συντονισμό με τη νέα διοίκηση του Καυτανζογλείου, η οποία θα συνεργαστεί και θα φιλοξενήσει την ομάδα του ΠΑΟΚ, ώστε να υλοποιηθούν οι εργασίες του νέου γηπέδου, στις οποίες θα είμαστε αρωγοί και διευκολύνουμε στο θέμα των αδειοδοτήσεων».

Αυτό δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, απαντώντας σε ερώτηση στη Βουλή σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλασικός αθλητισμός στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε στις εργασίες αποκατάστασης στο Καυτανζόγλειο, με σειρά αναβαθμίσεων και συντηρήσεων, ενώ τόνισε πως στόχος της κυβέρνησης είναι να βοηθήσει «στο έπακρο όλες τις ομάδες, πόσο μάλλον αυτές που πρωταγωνιστούν στον αθλητισμό, να υλοποιήσουν τα κατασκευαστικά τους πλάνα και να διαθέτουν δικά τους σύγχρονα και ασφαλή γήπεδα».

«Θέλουμε να αγωνιστεί γρήγορα η ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θέλουμε να εκπονήσει άμεσα ο ΠΑΟ το πλάνο του νέου του γηπέδου στον Βοτανικό και στηρίζουμε την προσπάθειά του. Θέλουμε ο ΠΑΟΚ να κατασκευάσει ένα σύγχρονο γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών στη Θεσσαλονίκη, που θα αναβαθμίσει περαιτέρω και το δικό του στάτους, αλλά και της περιοχής ευρύτερα. Θέλουμε το Παγκρήτιο Στάδιο να αναβαθμιστεί και να αποκτήσει σύγχρονες δομές, ώστε να μπορεί να αποτελεί το σπίτι της Εθνικής μας Ομάδας, αλλά και πόλος έλξης ευρωπαϊκών διοργανώσεων», τόνισε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top