Νέες προκλήσεις Λαγού: Χανουμάκια του Ερντογάν οι Έλληνες ευρωβουλευτές

«Δεν απολογούμαι που έσκισα την τουρκική σημαία»

Αμετανόητος εμφανίζεται ο Γιάννης Λαγός για την κίνησή του να σκίσει την τουρκική σημαία μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ακόμη και μετά την ποινή που του επιβλήθηκε για περικοπή της αποζημίωσης για μια εβδομάδα και απαγόρευση παρουσίας του στην Ολομέλεια για τέσσερις ημέρες.

«Όταν ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μου είπε ότι πρέπει να απολογηθώ εγγράφως, πίστευε ότι έχει να κάνει με κάποιο ανθρωπάκι που θα ζητήσει συγγνώμη. Δεν τα ήξερε καλά όμως. Νόμιζε ότι όλοι οι Έλληνες είναι σαν αυτά τα παρτάλια ευρωβουλευτές που έτρεχαν τρεμάμενοι να ζητήσουν συγγνώμη από τον Ερντογάν», αναφέρει σε δήλωσή του.

Ο Λαγός έσκισε την τουρκική σημαία – Σκληρά λόγια από Τσαβούσογλου

Συνεχίζοντας, χαρακτηρίζει προκλητικά «χανουμάκια του πασά» Ερντογάν τους υπόλοιπους Έλληνες ευρωβουλευτές.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο κ. Λαγός έσκισε μια χάρτινη σημαία μέσα στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, με την Τουρκία να αντιδρά έντονα.

Ο κ. Λαγός έκανε λόγο για βάναυση καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Ελλήνων, ενώ κατηγόρησε την Τουρκία ως υπεύθυνη για το ζήτημα και είπε πως «η τουρκική σημαία είναι μια αιματοβαμμένη σημαία που της αξίζει είναι το σκίσιμο».

Σκληρή απάντηση έδωσε και το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, καταδικάζοντας την προσβολή έναντι οιουδήποτε εθνικού συμβόλου,

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top