Χαρδαλιάς: Απαγόρευση κυκλοφορίας πολιτών στις παραλίες Πάτρας και Βόλου

Δε θα χρειαστούν άλλα μέτρα αν συνεργαστούν οι πολίτες διαμήνυσε   

Κλείνει η κυκλοφορία για τους πολίτες από αύριο Σάββατο για 14 ημέρες στην παραλία της Πάτρας, στο Νότιο Πάρκο, όπως και στην περιοχή της Πλαζ της Αγυιάς,  ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.  Η κυκλοφορία θα απαγορευτεί από τη Δευτέρα και για 14 ημέρες  επίσης και στην παραλία του Βόλου. Η απαγόρευση θα ισχύει από τις 2 μ.μ. μέχρι τις 8 π.μ. τις καθημερινές στην Πάτρα και από τις 12 μεσ. μέχρι τις 8 π.μ. στον Βόλο, ενώ και στις δύο πόλεις θα απαγορεύεται η κυκλοφορία πολιτών στις παραλίες αυτές καθ΄όλη τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων.  

Σε σχέση με τη φημολογία πάντως ότι η κυβέρνηση ενόψει Πάσχα  θα πάρει πολύ πιο αυστηρά μέτρα (όπως απαγόρευση διέλευσης από τα διόδια κ.ά) διαμήνυσε ότι εφόσον συνεργαστούν οι πολίτες δε θα χρειαστεί να ληφθούν άλλα μέτρα.    

Για το πλοίο "Ελ. Βενιζέλος" που βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά ο υφυπουργός  ανέφερε ότι από τους 382 επιβάτες οι 121 ήταν θετικοί και 261 ήταν αρνητικοί και  ότι οι υγιείς επιβάτες θα παραμείνουν σε καραντίνα 14 ημερών.

Θετικοί στον ιό είναι 65 Τούρκοι υπήκοοι, 17 Ινδονήσιοι, 16 από την Ουκρανία, πέντε από την Ελλάδα, έξι από το Ουζμπεκιστάν, τρεις από την Μολδαβία, δύο από Κούβα, ένας από Βουλγαρία, δύο από ΗΠΑ, ένας από το Κιργιστάν και ένας από την Λευκορωσία.

Για τη δομή μεταναστών στη Ριτσώνα δήλωσε ότι ελήφθησαν 90 δείγματα για εξέταση και ότι σήμερα ακόμη 22 από αυτά βγήκαν  αρνητικά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top