Δεν άρεσε στους Τούρκους η δήλωση Παναγιωτόπουλου στο Star!   

Νέο "χαστούκι"  ΗΠΑ κατά Ερντογάν και υπεράσπιση της Ελλάδας  

Oι Τούρκοι εξοργίστηκαν από τη δήλωση του Yπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου,  στο Star, ότι αν χρειαστεί θα τους δώσουμε και στρατιωτική απάντηση. Του καταλογίζουν μάλιστα… φιλοπολεμική διάθεση! 

Ο Υπουργός Άμυνας στο Star: Είμαστε έτοιμοι και για στρατιωτική εμπλοκή!  

Την ίδια ώρα ωστόσο, η Άγκυρα συνεχίζει να ψάχνεται για επεισόδιο στον Έβρο, διακινώντας fake news περί δήθεν πυροβολισμών από τις ελληνικές δυνάμεις προς την τουρκική πλευρά, ενώ το ΓΕΕΘΑ και η κυβέρνηση διαψεύδουν ότι υπήρξε επεισόδιο. 

Ελληνοτουρκικά: Διακίνηση fake news για δήθεν πυροβολισμούς στον Έβρο

ΝΕΟ "ΧΑΣΤΟΥΚΙ" ΗΠΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 

Οι Αμερικανοί στέλνουν νέο μήνυμα την ίδια ώρα στον «σουλτάνο», με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ να απαντά σε σχετική ερώτηση για τις τελευταίες ενέργειες της Τουρκίας, με την αίτηση αδειοδότησης για έρευνες στις ελληνικές θάλασσες:   

Παναγιωτόπουλος σε Τουρκία: Ενίοτε, δείχνουμε και τα δόντια μας

«Θεωρούμε ότι οι ενέργειες της Τουρκίας είναι αντιπαραγωγικές και προκλητικές. Σύμφωνα με το Δίκαιο της Θάλασσας, τα νησιά έχουν ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα, στον ίδιο βαθμό με οποιαδήποτε άλλη χερσαία επικράτεια.  

Ο Ερντογάν πάντως δε λέει να ηρεμήσει και προκαλεί πάλι εκατομμύρια χριστιανούς ανά τον κόσμο, με την πρόθεσή του  να κάνει τζαμί την Αγιά Σοφιά, όπως γράφει η Χουριέτ.

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΑ

Η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας σήμερα στους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ είπε ότι η Τουρκία θέλει να αποσταθεροποιήσει τη χώρα μας και τόνισε ότι τα εθνικά μας δίκαια είναι αδιαπραγμάτευτα.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top