Δύσκολες ώρες για την Κορίνα Τσοπέη – Ο λόγος που ήρθε στην Ελλάδα

Η μόνη Ελληνίδα Μις Υφήλιος έκανε ταξίδι-αστραπή

κορινα τσοπεη

Δύσκολες ώρες περνάει η Κορίνα Τσοπέη, η πρώτη Ελληνίδα και μοναδική, μέχρι στιγμής, που στέφθηκε Μις Υφήλιος το 1964.

Η Κορίνα Τσοπέη έκανε ένα ταξίδι-αστραπή στην Ελλάδα από το Λος Άντζελες, όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία της, ώστε να βρεθεί κοντά στον αδερφό της, Βασίλη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο τελευταίος αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας και η κατάστασή του κρίνεται από τους γιατρούς πολύ δύσκολη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα, η επιθυμία να συναντηθούν τα δύο αδέρφια ήταν μεγάλη και κοινή, γι’ αυτό και η γυναίκα που μας έκανε υπερήφανους απ’ άκρη σ’ άκρη της γης, τόσο με την ομορφιά, όσο και με την φιλανθρωπική της δράση, πήρε το πρώτο αεροπλάνο για Αθήνα και έσπευσε στο πλευρό του. Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει η ίδια, οι τρεις τους -μαζί με την αδερφή τους, Δέσποινα- ήταν πάντοτε πολύ δεμένοι, παρά την απόσταση που τους χώριζε.

Η αδερφή της Κορίνας Τσοπέη μίλησε στην Espresso και αποκάλυψε πώς είναι χάλια ψυχολογικά, καθώς δεν μπορεί να μείνει παραπάνω χρόνο στην Αθήνα. «Έκανε ολόκληρο υπερατλαντικό ταξίδι για να δει τον Βασίλη και να του κρατήσει το χέρι, αλλά σήμερα έπρεπε να πετάξει και πάλι πίσω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top