Ηλίας Βρεττός: Η επιθυμία των θαυμαστών του που θα κάνει πραγματικότητα!

Τι του ζήτησαν;

Ηλίας Βρεττός

Μία επιθυμία που εξέφρασαν οι θαυμαστές του μέσω των social media ετοιμάζεται να κάνει πραγματικότητα ο Ηλίας Βρεττός, με το νέο του single «Καταστρέφομαι».

Το τραγούδι, σε μουσική Κωνσταντίνου Παντζή και στίχους Γιάννη Λιόντου, περιλαμβάνεται στο πρόσφατο album «Σωστό Μου Λάθος», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και, μάλιστα, ο τίτλος του album προέκυψε από ένα στίχο του.

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το «Καταστρέφομαι» ξεχώρισε αμέσως, καθώς μπήκε στις τάσεις του YouTube και μέχρι σήμερα «αγγίζει» το 1 εκατομμύριο views, ενώ είναι ένα από τα τραγούδια με τα οποία ο ταλαντούχος τραγουδιστής ξεσηκώνει στις εμφανίσεις του στο «Tokyo Athens Theater».

Δείχνοντας την προτίμησή τους, οι followers του Ηλία, που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο ετήσιο Top200 IFPI Airplay Chart για το 2018 και μπήκε στο Top20 των Ελλήνων χρηστών του Spotify για τη χρονιά που πέρασε, του ζήτησαν να οπτικοποιήσει το τραγούδι και... δε θα τους χαλάσει το χατίρι! Το video αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top