Ποια παρουσιάστρια είναι ένα βήμα πριν το γάμο;

Γάμος για Τζένη Μελιτά - Σπύρο Μαργαρίτη;

Τζένη Μελιτά Σπύρος Μαργαρίτης

Είναι σε σχέση εδώ και χρόνια κι είναι εύλογο να απορεί κανείς πόσο κοντά ή μακριά είναι η Τζένη Μελιτά από τον γάμο!

Στην τελευταία της συνέντευξη στη Realnews, η παρουσιάστρια μίλησε για τον σύντροφό της Σπύρο Μαργαρίτη και το... κοινό τους μέλλον!

Όταν ρωτήθηκε για τη δήλωσή της σχετικά με το ότι θέλει να παντρευτεί το αγόρι της, είπε: "Έχει καταντήσει γραφική αυτή η δήλωση! Φυσικά, όταν το δηλώνω δημόσια, το βλέπω λίγο χιουμοριστικά. Από την άλλη, νιώθω όντως έτοιμη να κάνω αυτό το βήμα στην προσωπική μου ζωή. Δεν κρατάει εμένα κάτι, γιατί πολύ απλά πρόκειται για μια απόφαση που αφορά το «εμάς» και όχι το «εμένα». Μπορεί να το θέλουν βέβαια και οι δύο, αλλά να νιώθουν ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Είναι τόσο σημαντική αυτή η στιγμή στη ζωή δύο ανθρώπων, που θες να είναι όλα τέλεια".

Στη συνέχεια, μάλιστα, αποκάλυψε και τι είναι αυτό που έχει ξεχωρίσει στον Σπύρο; "Το ότι δεν βάζει τον αντρικό εγωισμό του πάνω από την αγάπη μας. Το ότι είναι σίγουρος γι’ αυτό που έχουμε. Το ότι είναι κούκλος και δεν καυχιέται γι’ αυτό. Το ότι με φροντίζει βάζοντας δεύτερο τον εαυτό του. Και ένα σύνολο άλλων πραγμάτων, που για να τα γράψετε θα χρειαστώ ένα ακόμη τεύχος. Είναι πολύ όμορφος άνθρωπος, θα μείνω εκεί", εξήγησε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top