Μπόμπα-Τανιμανίδης: Δείτε πώς είναι το σπίτι τους!

Μένουν στην Πεύκη

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μένουν μαζί τα τελευταία τρία χρόνια στην Πεύκη και συχνά μοιράζονται φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού τους!

Το νιόπαντρο ζευγάρι έχει φτιάξει έναν πολύ όμορφο και cozy χώρο, όπου στεγάζει τον έρωτά του…

Ο παρουσιαστής και η κούκλα Χριστίνα, γνωρίστηκαν όταν ο Σάκης ταξίδευε για το World Party και εκείνη εργαζόταν σε μεγάλη πολυεθνική. 

Συγκατοίκησαν από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους ενώ η πρόταση γάμου έγινε στις αρχές του 2017, λίγο προτού ο παρουσιαστής αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο λόγω του Survivor 1. 

Μάλιστα, εκείνη τότε παραιτήθηκε από τη δουλειά της για να τον ακολουθήσει στο τροπικό νησί. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The simple things in life is usually all you need to be happy... 😃🎬 #movie@home #me&you #chilltime

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι! 🙏 Στόχος νούμερο ένα: να βρίσκουμε πάντα χρόνο για τον εαυτό μας! 🧘‍♀️ Σήμερα λοιπόν είναι ημέρα περισυλλογής και αποτοξίνωσης. Απομακρύνετε τις αρνητικές σκέψεις και αποτοξινώστε τον οργανισμό σας. Αλλά μην ξεχνάτε ότι και τα μαλλιά σας χρειάζονται αποτοξίνωση... 🧖🏻‍♀️ Δοκιμάστε τη βραβευμένη σειρά Detox από το Le Petit Marseillais με εκχύλισμα φύλλων λουίζας και τσαγιού που θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ. 👏 #NewYearNewMe #HolidayDetox #lepetitmarseillais #loveisinmyhair #PrixDeBeaute2017

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Super #ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Doublewear Estée Lauder γιατί το ζητήσατε! Εσείς ρωτήσατε λοιπόν... και εγώ όχι μόνο απαντάω αλλά και 3 τυχερές θα κερδίσουν από ένα DoubleWear πακέτο με Estée Lauder μοναδικά προϊόντα κατάλληλα για την καθεμία! Μπορείτε να συμμετέχετε ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα: 👉🏻Κάντε LIKE στο βίντεο 👉🏻Comment με tag τα ονόματα 3 φίλων σας Good luck! Οι νικητές θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα μέσω insta stories #esteepartner Ακολουθήστε με στις στιγμές μου με το DW #chrismpoXdoublewear #doublewearornothing #doublewear #esteelauder #esteead #ad @esteelauder

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In a ...#cocooning mood!!! #thereisnoplacelikehome

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Every house needs a Man! 💪 🔥#fireplace #realman

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top