Τζένη Μελιτά: Δείτε τη μαμά της! Τι λέτε μοιάζουν;

Η κοινή φωτογραφία στα γενέθλιά της

Δείτε όσα είπε η παρουσιάστρια για το τέλος της εκπομπής «Τι Λέει;»

Τώρα που δεν έχει καθημερινές τηλεοπτικές υποχρεώσεις μετά το «κόψιμο» του «Τι Λέει;» στον Alpha, η ξανθιά παρουσιάστρια περνάει περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό της Σπύρο Μαργαρίτη, αλλά και την οικογένειά της.

Μάλιστα, η Τζένη Μελιτά ευχήθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στη λατρεμένη της μαμά που είχε τα γενέθλιά της.

Αγνώριστος ο Γιαννακόπουλος μετά το διαζύγιο με την Ξυλά

Δημοσίευσε μία κοινή φωτογραφία με την ξανθιά, εντυπωσιακή μητέρα της γράφοντας στη λεζάντα: «Η χαρά μου, η δύναμη μου, η έμπνευση μου… Η μαμά μου!!! Πολλοί λένε ότι μοιάζουμε σαν αδερφές, αλλά το σίγουρο είναι ότι μοιάζουμε στο να δίνουμε όλο μας το χαμόγελο στους άλλους… Σήμερα, έχεις τα γενέθλια σου και σου εύχομαι μόνο υγεία. Όλα τα άλλα τα βρίσκουμε παρέα!!!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η χαρά μου, η δύναμη μου, η έμπνευση μου... Η μαμά μου!!! Πολλοί λένε ότι μοιάζουμε σαν αδερφές, αλλά το σίγουρο είναι ότι μοιάζουμε στο να δίνουμε όλο μας το χαμόγελο στους άλλους... Σήμερα, έχεις τα γενέθλια σου και σου εύχομαι μόνο υγεία. Όλα τα άλλα τα βρίσκουμε παρέα!!! Thank you for the cake @the_sweet_spot_gr ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🅹🅴🅽🅽🆈 🅼🅴🅻🅸🆃🅰 🎀 (@melitajenny) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top