«Ο έρωτας δεν έχει φύλο» - Η ζωή της Μπέσσυς Γιαννοπούλου στο θέατρο!

Η βιωματική παράσταση της γνωστής θεατρικής παραγωγού

γιαννοπουλου

Η διάσημη θεατρική παραγωγός Μπέσσυ Γιαννοπούλου επιστρέφει καλλιτεχνικά με μια νέα μουσική θεατρική παράσταση που θα συζητηθεί.

Ένας ύμνος στην διαφορετικότητα του έρωτα μέσα από τραγούδια που έχουμε τραγουδήσει όλοι μας. Το star.gr μίλησε με την γνωστή θεατρική παραγωγό και μας μεταφέρει: «Πρόκειται για μια παράσταση αφιερωμένη στην διαφορετικότητα του έρωτα, είτε μιλάμε για straight ζευγάρια είτε για ομοφυλόφιλα, μέσα από τραγούδια που έχουμε τραγουδήσει όλοι μας. Μέσα στην παράσταση υπάρχουν πολλά βιωματικά μου στοιχεία, όπως η ήττα του έρωτα, ο χωρισμός, η διαφορετικότητα στις επιλογές μου, οι άνδρες και οι γυναίκες που σημάδεψαν την ζωή μου... Ένας ύμνος στους ανθρώπους που ζούνε με πάθος και υποστηρίζουν τις επιλογές τους είτε είναι straight, είτε gay. Νοιώθω ευγνώμων για την πρόταση που μου έκανε ο σκηνοθέτης της παράστασης Τάσος Καράμπελας με τον οποίο έχουμε κοινά βιώματα.»

Η παράσταση θα ανέβει μέσα στον Μάρτιο και αναμένεται να προκαλέσει … 

Λίγα λόγια για την παράσταση «Αποτυπώματα από άγριο μέλι» της Μπέσσυς Γιαννοπούλου 

Από τον Charlie Chaplin, μέχρι τους Bon Jovi και από τον Μάνο Χατζηδάκη μέχρι τους Scorpions η μουσική είναι μαγεία και αυτό θα σας κάνει να το νιώσετε η Μαργαρίτα Γκινοσάτη κατά κόσμον Maggi-G.Voice . Μια μαγική μουσική παράσταση, ένα μαγικό μουσικό μωσαϊκό που περιλαμβάνει τραγούδια από τους : Charlie Chaplin, Scorpions, Queen, Nina Simon, U2, Phil Colins, Police, Bette Midler, Χατζηδακη, Θοδωρακη, Πλιατσικα, Μαλαμα, Κραουνακη, Ζουγανέλη, Μποφίλιου, Μοσχολιού, Βελεσιωτου, Μαλαμας, Μοσχολιού κλπ H jazz ερωτεύεται το rock, το funky συναγωνίζεται με τις κλασικές έντεχνες μελωδίες, σε μια μοναδική ιστορία τραγουδιού γεμάτη μελωδίες, ήχους, εικόνες, τραγούδια που αποδεικνύουν ότι η μουσική είναι μια, αρκεί να είναι καλή, ότι η μουσική είναι μαγεία και είναι μόνο ΜΙΑ αφήνοντας αποτυπώματα από άγριο μέλι... Συμμετέχουν οι Μαργαρίτα Γκινοσατη (jazz singer-υψιφωνος ), ο Αρις Πετράκης ( μια φρέσκια ανατρεπτική αισθαντική φωνή από την Universal-Minos) και ο Αναστάσης κατά κόσμο Devi Dharma!!! (drag queen performer-Ελλάδα έχεις ταλέντο τελικός) Συμμετέχουν Επίσης 6 μουσικοί και ένα παιδάκι. Σκηνοθεσία- μουσική επιμέλεια: Τάσος Καράμπελας, Διεύθυνση ορχήστρας: Χρήστος Κουμουσης, Παραγωγή: Point Blank

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top