Μελιτά - Γαστεράτου: Συνάντηση στο party του Down Town!

Οι δύο πρώην κολλητές βρέθηκαν στο ίδιο event

Στο video δείτε τις δηλώσεις που έκανε η Τζένη για τη Μαντώ τον Ιανουάριο

Μαντώ και Τζένη, Τζένη και Μαντώ. Οι δύο άλλοτε αγαπημένες φίλες και συνεργάτιδες που αρχικά έκαναν μαζί εκπομπή στο Netwix και λίγο αργότερα εμφανίζονταν παρέα στο «Πρωινό», έχουν πλέον πάρει χωριστούς δρόμους στη ζωή.

Ωστόσο, το βράδυ της Τρίτης, ένας δρόμος τους ήταν κοινός και αυτός δεν ήταν άλλος από εκείνο που πήγαινε στο… party του Down Town! Σωστά, καταλάβατε! Οι δύο πρώην κολλητές βρέθηκαν στο ίδιο party και ο φωτογραφικός φακός τις «τσάκωσε»!

Τζένη Μελιτά

Μαντώ Γαστεράτου 
 

Nα θυμήσουμε πως το περασμένο καλοκαίρι η Μαντώ Γαστεράτου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και όχι μόνο δεν έκανε κουμπάρα την Τζένη- όπως ήταν προγραμματισμένο- αλλά ούτε καν την κάλεσε στον γάμο! Σε δηλώσεις της η ίδια έχει αναφέρει πως προφανώς υπάρχουν σοβαροί λόγοι που δεν κάνουν πια παρέα και δεν την κάλεσε στην πιο σημαντική μέρα της ζωής της. Ενώ, είχε προσθέσει ότι αυτή η κατάσταση την πονάει πολύ και αποφεύγει τη συζήτηση επί του θέματος.

Φημολογείται πως η Τζένη έχει κάνει προσπάθειες να προσεγγίσει την παλιά της φίλη, αλλά μάταια, καθώς η Μαντώ είναι ανένδοτη. Οι δυο τους, ωστόσο, δεν έχουν ποτέ εξηγήσει δημόσια τον λόγο που τα «τσούγκρισαν».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top