Έτσι έχει τέτοιο κορμί η Φαίη Σκορδά - Δείτε τι τρώει!

Αυτοί είναι οι δικοί της «χρυσοί» κανόνες

Έχει… κορμάρα και το χαίρεται. Εμείς πάλι χαιρόμαστε να τη βλέπουμε, σε παπαρατσικά –όπως αυτά του περιοδικού «You Weekly»- ή κανονικά φωτογραφικά ενσταντανέ.

Η Φαίη Σκορδά για χρόνια δεν ακολουθούσε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής, όμως είχε καταφέρει να διατηρήσει μία εντυπωσιακή σιλουέτα, αλλά και τον τίτλο των πιο ωραίων ποδιών της εγχώριας σόουμπιζ.

Μέχρι και το όνομα της Φαίης Σκορδά χρησιμοποίησε ο δραπέτης-τραγουδιστής!

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Τα παιδιά τους έφεραν και πάλι κοντά!

Όμως λόγω του καλοκαιριού που πλησιάζει αλλά και του γεγονότος ότι δεν αναπαύεται στις δάφνες της, άλλαξε γνώμη κι απευθύνθηκε στην personal trainer Ντίντα Νάστου.

Στόχος της, να επανέλθει στη φυσική κατάσταση που είχε πριν από δύο χρόνια, και επειδή γυμναστική χωρίς διατροφή δεν γίνεται, έχει αλλάξει και το διαιτολόγιό της. Από τη μία συστήνει να αποφεύγουμε τους κακούς υδατάνθρακες (ψωμί, ζυμαρικά, γλυκά) και την ίδια στιγμή προτιμάει φαγητά πλούσια σε πρωτεΐνη και λαχανικά, χωρίς να δίνει κάποιον περιορισμό όσον αφορά τη συνιστώμενη ποσότητα. 
Δίνοντας το καλό παράδειγμα, η ίδια μοιράζεται τα διατροφικά της μυστικά −όπως και τις τυχόν ατασθαλίες που κάνει− με τους followers της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό είναι το ενδεικτικό πρόγραμμα που ακολουθεί στην καθημερινότητά της.

Πρωινό: Καφές & βραστό αβγό με αλάτι και πιπέρι.
Μεσημεριανό: Φιλέτο με ώριμο αβοκάντο, με λάδι και αλάτι.
Βραδινό: Κοτόπουλο στη σχάρα με βραστά καρότα και σπαράγγια, με λάδι, λεμόνι και αλάτι.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top