Μελέτης Ηλίας: «Πηγαίνουμε σε ψυχολόγο με τη γυναίκα μου»

Μίλησε για το τέλος της σειράς «Το σόι σου»

Ο Μελέτης Ηλίας για πρώτη φορά αποκάλυψε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ότι πηγαίνει σε ψυχολόγο μαζί με τη γυναίκα του, Θέμιδα Βουτσινά. 

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 14 χρόνια συνολικά. Από αυτά ο γάμος τους μετρά 9 χρόνια, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά την Κοραλένια και τον Δημήτρη. 

Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε τα εξής: 

«Η καθημερινότητα για ένα ζευγάρι είναι σκληρό πράγμα. Γι’ αυτό πάμε μαζί σε ψυχολόγο. Είναι πολλά τα χρόνια που είμαστε μαζί. Με δυο παιδιά και την καθημερινότητα αυτή που έχουμε με τα ωράριά μας, θέλει προσπάθεια. Θέλει λίγο να το τροφοδοτείς με πράγματα που δεν τα σκέφτεσαι εύκολα. Στην ουσία σε αυτό που σε βοηθάει ένας ψυχολόγος είναι να μην θεωρείς κάποια πράγματα αυτονόητα».  

Ακόμα, ο Μελέτης Ηλίας μίλησε για την αλλαγή στην καριέρα του και πώς από το θέατρο μπήκε στην τηλεόραση, αποκαλύπτοντας πως οι ηθοποιοί που σπούδασαν στη σχολή που ήταν εκείνος, θεωρούσαν την τηλεόραση «απαγορευμένη».

Ο πρωταγωνιστής της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς «Το σόι σου», αναφέρθηκε ακόμη και στο φινάλε της σειράς μετά από 5 χρόνια: «Πολύ ανάμεικτα τα συναισθήματα, γιατί δεθήκαμε πολύ μεταξύ μας στη σειρά». 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top