Βασίλισσα Ελισάβετ: Μετά τον Harry παντρεύτηκε και η ανιψιά της στο Windsor

Νέος βασιλικός γάμος στη Βρετανία

Ένας ακόμα βασιλικός γάμος έγινε το Σάββατο, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στον πύργο του Windsor, εκεί όπου παντρεύτηκαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle τον περασμένο Μάιο.

(Chris Jackson/Pool via AP)

(Victoria Jones/Pool via AP)

(Chris Jackson/Pool via AP)

Tα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η λαίδη Γκαμπριέλα Ουίνσδορ, κόρη του πρώτου εξαδέλφου της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπα Μάικλ του Κεντ.

Η 38χρονη ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον 40χρονο Τόμας Κίνγκστον, οικονομολόγο, ο οποίος φημολογείται πως στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με την Πίπα Μίντλετον, αδελφή της δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί ήταν οι γαλαζοαίματοι οι οποίοι παραβρέθηκαν στην τελετή. 

Εκτός από τους γονείς και τον αδελφό της νύφης, το «παρών» έδωσαν η βασίλισσα Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Φίλιππο, ο πρίγκιπας Harry, ο οποίος πήγε χωρίς την Meghan…

(Steve Parsons/Pool via AP)

Ανάμεσα στους γαλαζοαίματους καλεσμένους ήταν και ο πρίγκιπας Ανδρέας με την πρώην σύζυγό του, Σάρα Φέργκιουσον και την κόρη τους, πριγκίπισσα Βεατρίκη, που συνοδευόταν από τον νέο της σύντροφο, τον 34χρονο επιχειρηματία Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι. 

Το «παρών» στο λαμπερό βασιλικό γάμο έδωσε και η Πίπα Μίντλετον με τον σύζυγό της, Τζέιμς Μάθιους, τους γονείς της, Κάρολ και Μάικλ Μίντλετον και τον αδελφό της Τζέιμς μαζί με την νέα Γαλλίδα σύντροφό του.

Η νύφη ήταν εντυπωσιακή με μάξι δαντελένιο νυφικό της Ιταλίδας σχεδιάστριας Λουίζα Μπεκάρια, το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά για την ανιψιά της βασίλισσας και συνοδευόταν από αέρινο πέπλο μήκους έξι μέτρων. 

Το ζευγάρι ήταν μαζί για αρκετά χρόνια, και αρραβωνιάστηκε πέρυσι το καλοκαίρι στο νησί Σαρκ. Η λαίδη Γκαμπριέλα εργάζεται σε μια εταιρεία δημοσίων σχέσεων στο Λονδίνο.  

Η γαμήλια δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο Frogmore House, στο Ουίνδσορ, στον ίδιο χώρο που πριν από έναν περίπου χρόνο ο πρίγκιπας Κάρολος είχε διοργανώσει το γαμήλιο δείπνο του γιου του Harry και της Meghan Markle.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top