Βασίλης Μιχαήλ: Η τρυφερή εξομολόγηση για την κόρη του «Mr Jumbo»!

Η Χριστίνα Βακάκη και ο σύζυγός της έχουν αποκτήσει μία κορούλα

O Βασίλης Μιχαήλ ζει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας με τη σύζυγό του, Χριστίνα Βακάκη και την λίγων μηνών κορούλα τους. 

Ο γοητευτικός εφοπλιστής και η κόρη του «Mr Jumbo» μπορεί να γνωρίστηκαν και να ερωτεύτηκαν το Πάσχα του 2014, όμως ενάμισι χρόνο μετά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. 

Η κόρη του «Mr Jumbo» έγινε μαμά για πρώτη φορά-Οι διακοπές στη Μύκονο

Ωστόσο, η αγάπη τους κατάφερε να μείνει αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου και έτσι λίγα χρόνια μετά συναντήθηκαν ξανά.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Omikron και στον Γιάννη Χατζηγεωργίου, ο Κύπριος εφοπλιστής έκανε μια τρυφερή εξομολόγηση για τη γυναίκα της ζωής του, ενώ αποκάλυψε και λεπτομέρειες για τη βάφτιση της κόρης του, η οποία θα πάρει το όνομα Ίρις.

«Όλα στη ζωή είναι επιλογές. Και, επειδή είμαι τελειομανής και πολύ αυστηρός με τον εαυτό μου, μετράω την κάθε μου κίνηση. Είμαι ευτυχισμένος, χωρίς αυτό να με καθησυχάζει – όσο ψηλά και να φτάσεις, τα προβλήματα δεν σταματούν. Τα ξεχνάω, όμως, όλα, μόλις παίρνω στην αγκαλιά μου τις γυναίκες της ζωής μου: τη Χριστίνα και την Ίριδα. Η Χριστίνα έχει μία ήρεμη δύναμη που, σε συνδυασμό με την αφοσίωση και την αγάπη της, με έκανε να αναθεωρήσω πολλά πράγματα για τη ζωή. Είναι η ιδανική σύντροφος και επικοινωνούμε απόλυτα χωρίς να πιέζει ο ένας τον άλλον. Σε ό,τι αφορά δε στο θέμα της μητρότητας, είναι πρότυπο και την θαυμάζω σ’ αυτό».

«Ήδη ετοιμάζουμε και τη βάφτισή της, γύρω στα τέλη Μαΐου, με νονό τον επίσης Κύπριο επιχειρηματία και πολύ καλό μου φίλο, Γιώργο Θεοδότου και νονά τη Λυδία Οικονόμου».

Όσο για το αν τα λεφτά φέρνουν την ευτυχία, εκείνος απάντησε:

«Οι μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής είναι δωρεάν. Τα χρήματα είναι σίγουρα ένα βοήθημα, αλλά δεν μπορείς να αγοράσεις αγάπη, υγεία, αγκαλιά, φιλίες… Το να φας σε ένα ακριβό εστιατόριο, δεν σημαίνει ότι θα περάσεις καλύτερα απ’ το να φας ένα σουβλάκι στη γειτονιά σου. Το ίδιο ισχύει σε όλους τους τομείς. Το θέμα είναι να ζεις και να χαίρεσαι! Υπάρχει κόσμος με πολλά χρήματα, πιο πολλά από μένα, που δεν ξέρει να ζήσει, που δεν ξέρει να χαρεί.»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top