Τα κλάματα της αδερφής του Βουτσά: Καλό ταξίδι. Να φιλήσεις τους γονείς μας

«Το μυαλό μου είναι στην κόρη του, Σάντρα», είπε η κ. Νίτσα

«Νιώθω πολύ τυχερή που είχα αδερφό τον Κώστα Βουτσά. Ουσιαστικά ήταν δίπλα μου όλα τα χρόνια. Με αγαπούσε πάρα πολύ και μου έλεγε συνεχώς πόσο όμορφη είμαι. Ήταν πάντα με τον καλό λόγο στο στόμα», είπε η αδερφή του σπουδαίου ηθοποιού, Νίτσα, λίγες ώρες μετά τον θάνατό του.

Λύγισε η Αλίκη Κατσαβού στο star.gr: «Ο Κώστας ήταν ο τέλειος άνθρωπος!»

Η κ. Νίτσα αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από τα παιδικά τους χρόνια λέγοντας πως ήταν η αδυναμία της μητέρας τους, επειδή δε σταματούσε λεπτό να την πειράζει. «Ήταν η χαρά της ζωής μέσα στο σπίτι για όλους μας. Η μητέρα μου τον φώναζε Κωνσταντίνε, Ντίνε, Ντι. Ήταν δοτικός και πρόσεχε πάρα πολύ τους γονείς μας. Εγώ ότι ήθελα ήξερα ότι θα το είχα από τον αδερφό μου. Τον αγαπούσε πάρα πολύ ο κόσμο. Τι να πρωτοθυμηθώ από τον Κώστα; Ήμασταν πολύ αγαπημένη οικογένεια», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Κώστας Βουτσάς: Οι ατάκες που έγραψαν ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο

Η σκέψη της τώρα είναι στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά και ειδικά στην ανιψιά της, Σάντρα, η οποία έναν μήνα μετά τον θάνατο της μητέρας της, Έρρικας Μπρόγιερ καλείται να διαχειριστεί και τον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα.

Κώστας Βουτσάς: Οι γυναίκες της ζωής του, οι γάμοι και τα τέσσερα παιδιά

Λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της και κέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα: «Καλό ταξίδι. Να πάει βρει και να φιλήσει τους γονείς και τον αδερφό μας».

Κώστας Βουτσάς: Το συγκινητικό «αντίο» της κόρης του, Θεοδώρας


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top