Αντελίνα για Χάρη Βαρθακούρη: «Με τον κορωνοϊό είμαστε καλύτερα από ποτέ!»

Όσα είπε για τη νέα τους καθημερινότητα

Ζωντανά στο «Happy Day» και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε η Αντελίνα Βαρθακούρη. Όταν η Globetrotter ρωτήθηκε αν η νέα πραγματικότητα με την πανδημία του κορωνοϊού έχει δημιουργήσει εντάσεις στο σπίτι με τον σύζυγό της, Χάρη, η ίδια απάντησε ότι είναι το πιο παράξενο ζευγάρι και δεν έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα μεταξύ τους.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΜΕΡΟΣ Β´ @tagkass @petros_tsakiris Δημήτρης Τοκούρογλου @gypsy.in.the.moon οι ήρωες πίσω απ’ τις κάμερες.Ακούραστοι, υπερταλαντούχοι, φίλοι καρδιάς, με απιστευτο μεράκι για ότι κάνουν.Σας ευχαριστώ για όλη σας την αγαπη και την προσοχή. @giorgos_krikorian και Μαρία Παππά τρομερό team, νέα παιδιά, γεμάτα ταλέντο, όρεξη που χαίρεσαι να δουλευεις μαζί τους. Ευχαριστώ θερμά την οικογένεια Βαρδινογιάννη και όλο το @starchanneltv γιατί δεν θα ξεχάσω ποτέ μου ότι μου έδωσαν την ευκαιρία και τις καλύτερες συνθήκες για να δουλέψω. Ευχαριστώ όλα τα κανάλια, τους παρουσιαστές, τα sites , τα περιοδικά και τις εφημερίδες που όλο αυτό το διάστημα με στήριξαν και μου αφιέρωσαν τον χρόνο τους. Κι ένα πελωωωωωωωωριο ευχαριστώ σε όλους εσάς τους φίλους μου που είστε δίπλα μου απ’ την πρώτη μέρα με μεγάλη αγάπη και κατανόηση στα βήματα μου. Υπόσχομαι να είμαι δίπλα σας, να δουλεύω ακούραστα και να φανώ στο μέλλον αντάξια όλων αυτών των υπέροχων που ακούω τώρα. Το μέλλον το ξέρει μόνο ο Θεός και θα το αφήσω στα χέρια του όπως κάνω πάντα. ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩ ΟΟΟΟΛΟΥΣ!!!!ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!! @globetrottersgr σ’ ευχαριστώ για κάθε στιγμή...θα σε θυμάμαι πάντα!!!❤️❤️❤️🌹🌹🌹🙏🙏🙏🎄🎄🎄💕💕💕💐💐💐 #globetrottersgr #theend

A post shared by Adelina Teloni-Varthakouri (@adelina_varthakouri) on

 

«Όσον αφορά στο θέμα του ‘’σπιτιού, ο κορωνοϊός δεν έφερε καθόλου προστριβές μεταξύ μας. Στην αρχή έφερε μια ΄΄βουβαμάρα’’ μέχρι ν’ αντιληφθούμε τι  συμβαίνει. Όχι όμως μεταξύ μας. Αυτό που μας έμαθε ο κορωνοϊός, γιατί σε κάθε κακό υπάρχει πάντοτε και κάτι καλό, είναι ότι μάθαμε την αξία της οικογένειας», είπε χαρακτηριστικά η Αντελίνα Βαρθακούρη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top