Δούκα: Πώς κατάφερε να κάνει τέλεια γενέθλια στην κόρη της στην καραντίνα;

Η Ζέτα οργάνωσε μία υπέροχη μέρα αφιερωμένη στη μοναχοκόρη της

Το δείπνο που ετοίμασε ο άντρας της εν μέσω καραντίνας

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα για τη Ζέτα Δούκα, καθώς είχε γενέθλια η μοναχοκόρη της! Η ηθοποιός πριν τέσσερα χρόνια έγινε μανούλα για πρώτη φορά!

Παρά τις δύσκολες μέρες που διανύουμε και την καραντίνα στην οποία βρισκόμαστε, η Ζέτα Δούκα οργάνωσε μία υπέροχη μέρα, αφιερωμένη στη μικρή Θάλεια! Η ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της, Μιχάλη Χατζαντωνά, έκαναν ένα μικρό πάρτι στον κήπο του σπιτιού τους, σκαρφάλωσαν στα δέντρα φορώντας μπλουζάκια που έγραφαν: «I'm 4 and the only corona I needs is this», ενώ μία σούπερ ροζ τούρτα εξέπληξε τη μικρή.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

«Thalia is 4 and the only corona she needs is this 👑!» Θάλειά μας, να σε χαιρόμαστε!!!💝 Τα 4 σου χρόνια δεν μπορούμε να τα γιορτάσουμε όπως ακριβώς θα θέλαμε αλλά η αγάπη όλων μας, είναι τόσο μεγάλη και δυνατή που μπορεί να βρει κατευθειαν την καρδούλα σου και βεβαίως να περιμένει καλύτερες στιγμές για να πανηγυρίσει την τύχη του κόσμου αυτού που σε έχει στο παρόν και το μέλλον του... #happybirthday #birthdaygirl #thalia #4yearsold (Ευχαριστούμε την εταιρεία @handmadejalex για τα υπέροχα χειροποίητα μπλουζάκια & το @dailydelivoula για την τούρτα)

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka) on

«Thalia is 4 and the only corona she needs is this! Θάλειά μας, να σε χαιρόμαστε!!! Τα 4 σου χρόνια δεν μπορούμε να τα γιορτάσουμε όπως ακριβώς θα θέλαμε αλλά η αγάπη όλων μας, είναι τόσο μεγάλη και δυνατή που μπορεί να βρει κατευθείαν την καρδούλα σου και βεβαίως να περιμένει καλύτερες στιγμές για να πανηγυρίσει την τύχη του κόσμου αυτού που σε έχει στο παρόν και το μέλλον του…», σημείωσε η Ζέτα Δούκα στη λεζάντα των οικογενειακών φωτογραφιών που ανέβασε στο Instagram.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top