Έλενα Παπαρίζου– Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ακυρώνουν τις κοινές τους συναυλίες;

Γεωργιάδης: «Έγιναν ένα - δυο πραγματάκια που την ενόχλησαν»

Το παρασκήνιο πίσω από το «πάγωμα» της περιοδείας της Έλενας Παπαρίζου και του Μιχάλη Χατζηγιάννη- βίντεο Πρωινό ΣουΣου ΟΡΕΝ

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχαν μια προγραμματισμένη περιοδεία με εμφανίσεις τους στην Ελλάδα, η οποία φαίνεται να έχει «παγώσει».

Eurovision 2024: Ποια Ελληνίδα σταρ θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣου του ΟΡΕΝ, άρχισε να ψάχνει τι συμβαίνει όταν έμαθε ότι ακυρώθηκε το προγραμματισμένο γύρισμα που είχαν για αύριο οι δύο καλλιτέχνες, προκειμένου να εμφανιστούν στο «Σπίτι με το Mega».

«Έκανα κάποια τηλεφωνήματα και μου είπαν ότι ο λόγος της ακύρωσης είναι ουσιαστικά ότι αυτή η περιοδεία δε θα πραγματοποιηθεί τελικά», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

«Υπήρχε μια ενόχληση από την πλευρά της Έλενας Παπαρίζου, δε θέλω να επεκταθώ περισσότερο. Έγιναν ένα - δυο πραγματάκια που ενόχλησαν την Έλενα Παπαρίζου κι αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πίσω», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος. 

Σημειώνεται πως οι δύο καλλιτέχνες είχαν κάνει κοινή φωτογράφιση για την περιοδεία τους και πως ακόμη δε φαίνεται να έχει παρθεί η τελική απόφαση για την περιοδεία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top