Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο 4ο Meliti Beer Festival

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Meliti Beer Festival

Για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Αθλητικός και Μορφωτικός Σύλλογος Μελιτέας Μελίτης διοργανώνει το Φεστιβάλ Μπύρας και Μουσικής στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μελίτης. Το φεστιβάλ ξεκίνησε το 2016 ως μια μικρή προσπάθεια του συλλόγου να ενώσει νέους και μεγαλύτερους μέσα απο τις δύο μεγαλύτερες απολαύσεις – τη μουσική και την μπύρα – και κατάφερε να αποτελεί σήμερα σημείο αναφοράς για την Μελίτη αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Η οργανωτική επιτροπή, έχοντας αισιόδοξες βλέψεις το φεστιβάλ αυτό να αποχωριστεί σιγά σιγά τον σύλλογο και να αποκτήσει αυτόνομη παρουσία στον καλλιτεχνικό χώρο της Φλώρινας, σας προσκαλεί να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή με την παρουσία σας και να απολαύσετε κρύες μπύρες και υπέροχες μουσικές!

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019
Μιρέλα Πάχου – Γεωργία Νταγάκη

Δύο ξεχωριστές φωνές, δύο παράλληλες πορείες, δύο δυνατές γυναίκες!
Με τα χρώματα της Ελλάδας και το άρωμα του Αιγαίου να τις ενώνει, ετοίμασαν μία μουσική παράσταση που χώρεσε τις καταβολές τους και τις ρίζες τους! Ανατρεπτικά, κλασικά, σπουδαία και σίγουρα πολύ αγαπημένα τραγούδια θα ακουστούν δυνατά απο τις δύο αγαπημένες φωνές την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019.


Σάββατο 13 Ιουλίου 2019
Ελένη Τσαλιγοπούλου

«Κορίτσι και Γυναίκα» ονομάζεται η νέα σειρά συναυλιών που έχει ετοιμάσει για αυτό το καλοκαίρι η Ελένη Τσαλιγοπούλου, μαζί με τους Boğaz Μusique που τη συνοδεύουν. Μία ολοκαίνουργια παράσταση, στην οποία την καλλιτεχνική επιμέλεια και την επιλογή των τραγουδιών έχει η κορυφαία ομότεχνή της, Δήμητρα Γαλάνη.

Κυριακή 14 Ιουλίου 2019
Νίκος Ζωιδάκης  

Με την λύρα του και το αξεπέραστο κέφι του θα μας παρασύρει σε ένα καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι. Ο γνωστός Κρητικός λυράρης επισκέπτεται ξανά το Meliti Beer Festival και στοχεύει στην αναβίωση όλων των δυνατών συναισθημάτων αλλα και στη δημιουργία νέων, με πολλή μουσική, χορό και κέφι!

Όλες οι πληροφορίες και τα νέα αναρτώνται στην επίσημη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook https://www.facebook.com/4oMelitiBeerFestival/ και στο Instagram @4omelitibeerfestival.

Ελάτε να απολαύσουμε παρέα τρεις όμορφες καλοκαιρινές βραδιές με 
άφθονη μπύρα και μουσική για όλα τα γούστα!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top