Κορινθίου - Χρηστίδου: Μία εκπομπή χώρισε τις δύο φίλες

Όλο το παρασκήνιο

«Σαν το ΣΚ δεν έχει» είναι ο τίτλος της εκπομπής με την οποία θα επιστρέψει τηλεοπτικά η Σίσσυ Χρηστίδου στη μικρή οθόνη μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό Open (πρώην Epsilon).

Η εν λόγω εκπομπή θα προβάλλεται τα πρωινά του Σαββατοκύριακο και κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 20 Οκτωβρίου!

Σύμφωνα με τις φήμες δίπλα της δε θα είχε μόνο τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ελένη Βουλγαράκη, αλλά και την Μαρία Κορινθίου.

Ωστόσο, όπως ανέφερε το πρωί της Τετάρτης, ο Γιάννης Πουλόπουλος "Στη Φωλιά των ΚουΚου" οι δύο - μέχρι πρότινος - κολλητές δε θα συνεργαστούν, κάτι που έφερε "ρήξη" στη σχέση τους.

Η πρόταση που έγινε στη σύζυγο του Γιάννη Αιβάζη ήταν όχι για συμπαρουσιάστρια, αλλά για το πάνελ της εκπομπής κι αυτή η εξέλιξη δεν άρεσε καθόλου στην ηθοποιό, μιας και περίμενε να έχει άλλο ρόλο σε αυτό το τηλεοπτικό προιόν.

«Στην ουσία, αυτό που της πρότειναν δεν ήταν συμπαρουσιάστρια, αλλά μέλος της παρέας, του πάνελ. Δεν ήταν πολύ ευδιάκριτος ο ρόλος της Μαρίας Κορινθίου στη συνάντηση που είχε με τους υπεύθυνους του καναλιού -όχι με τη Σίσσυ. Εκείνη αισθάνθηκε ότι δεν της ταιριάζει, δεν μπορεί να το υπηρετήσει. Επικράτησε μια παγωμάρα γιατί άλλα είχε στο μυαλό της η Μαρία και άλλα της πρότειναν. Προτίμησε να αποχωρήσει», είπε πιο αναλυτικά ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

 

 

Δείτε όλη την εκπομπή "Στη Φωλιά των ΚουΚου"

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top