Παραλίγο ξύλο στο Survivor: Η Δαλάκα, ο Σίμος και το στρινγκάκι της

Ακόμη ένας καυγάς στον Άγιο Δομίνικο

Ένταση στον Άγιο Δομίνικο για ακόμα μια φορά. Αλλά αυτή την φορά, παραλίγο να βγουν... οι καρύδες -μιας και μαχαίρια δεν υπάρχουν!

Κι αυτό γιατί στο επεισόδιο της Τετάρτης έλαβε χώρα ακόμα ένας καυγάς στην ελληνική ομάδα.

Η ένταση ανάμεσα στους παίκτες ξεκίνησε από τους Τόνι Σταυράτη και Βασίλη Σίμο κι αυτό γιατί ο δεύτερος κατηγόρησε τον συμπαίκτη του πως δεν είναι «αρσενικό παντελονάτο» και πως τον ενδιαφέρει μόνο η εικόνα του.

Στη συνέχεια, ο Τόνι τσακώθηκε με τον Βασιλικό, καθώς αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή κάτι που ενόχλησε τον συμπαίκτη του. Μάλιστα η κατάσταση ξέφυγε με τον Βασιλικό να πιάνει τον συμπαίκτη του από την μπλούζα.

«Δαλάκα, το στρινγκάκι σου μπορείς να μου δανείσεις να του το βάλω;», είπε κάποια στιγμή ο Τόνι στον συμπαίκτη του.

Η ένταση στην ελληνική καλύβα συνεχίστηκε μεταξύ του Βασίλη Σίμου και της Κατερίνας Δαλάκα, όταν εκείνη είπε μπροστά σε όλους ότι έχει μάθει από τρία άτομα ότι μιλάει πίσω από την πλάτη της με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια.

«Έχεις ένα “εγώ” τέτοιο. Μα την Παναγία, δεν σε έχω ακούσει να λες κάτι διαφορετικό, όλο εγώ κι εγώ κι εγώ… Σε ακούω συνέχεια να το λες. Μου λες για πέρυσι, άλλο τι έγινε πέρυσι. Την άλλη μέρα δεν μας είπες ούτε καλημέρα. Είναι τα μούτρα σου έτσι, δεν ξέρω ρε φίλε. Εμένα δεν μου αρέσει πάντως. Βρε, καλώς σε γέννησε η μανούλα σου έτσι… Τα μούτρα σου έτσι όπως τα κάνεις, δεν μου αρέσει να γυρνάς και να λες σε κάποιον έτσι», της είπε θέλοντας να της εξήγησε τι ακριβώς έχει πει.

«Εμένα αυτό με προσβάλει! Είμαι έτσι, τι να κάνω; Έτσι με γέννησε η μάνα μου. Να μην τα κοιτάς τα μούτρα μου», του είπε εκείνη και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Άνθρωπος που μιλάει έτσι και λέει “έτσι σε έκανε η μανούλα σου” άμα ήμασταν στην έξω ζωή και όχι εδώ, δεν θα είχα φερθεί έτσι. Έμεινα ψύχραιμη γιατί δεν θέλω να χαλάσω τον εαυτό μου. Όταν κάποιος είναι κομπλεξικός και δεν μπορεί να διαχειριστεί τις ήττες του και την πεσμένη απόδοσή του, δεν φταίω εγώ να ξεσπάει πάνω μου. Έχει βγάλει κόμπλεξ. Δεν θα ασχοληθώ ξανά μαζί του ποτέ. Δεν ξέρω γιατί του έδωσα το χέρι μου, κανονικά δεν έπρεπε να του το δώσω. Αλλά σίγουρα δεν θα ξανασχοληθώ μαζί του».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top