Δημοσιογράφος μετά το διαζύγιο της: «Έλεγα ότι όλοι οι άντρες είναι χάλια!»

«Ήμουν μικρή με ένα μωράκι στην αγκαλιά!»

Υπήρξε κεντρική παρουσιάστρια σε δελτία ειδήσεων μεγάλων καναλιών και πολλές δημοσιογραφικές εκπομπές, όμως εδώ και δύο σεζόν τη βλέπουμε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Με αφορμή μια συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή η γνωστή τραγουδίστρια Σαμπρίνα, η Εύη Φραγκάκη έκανε μία προσωπική εξομολόγηση για το διαζύγιο της με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κοτταρίδη.

Εύη Φραγκάκη: Η πρόταση-έκπληξη της Μενεγάκη και η συνεργασία τους!

Εύη Φραγκάκη: Full in love με τον σύντροφό της στα μπουζούκια!

Με τον πρώην σύζυγό της δημοσιογράφο Δημήτρη Κοτταρίδη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Όταν εγώ πήρα διαζύγιο, που ήμουν σε πάρα πολύ μικρή ηλικία και με ένα μωράκι, δεν ήταν καθόλου εύκολη περίοδος και ήμουν φουλ στο άγχος. Αυτό που συνειδητοποίησα όμως είναι ότι το να τρέξω να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, να ξαναμπώ σε μια σχέση και όλα αυτά, καταλάβαινα ότι καταπιέζω τον δικό μου πόνο, το δικό μου τραύμα. Άρα, πρώτα ήθελα να ολοκληρωθεί αυτό για να μη βρυκολακιάσει μέσα μου και βγω μετά και αρχίσω και πυροβολώ οποιονδήποτε άντρα ερχόταν μπροστά μου γιατί έλεγα… όλοι οι άντρες είναι το ίδιο χάλια, δεν θέλω να ξανακάνω σχέση στη ζωή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ουσιαστικά, όταν πλέον αυτό ηρεμήσει και καταλαγιάσει, καταλαβαίνει και η γυναίκα από μόνη της ότι μια μαμά είναι ευτυχισμένη όταν είναι ευτυχισμένη γυναίκα», τόνισε η δημοσιογράφος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top