Elif: Ο Λατίφ απειλεί να κόψει με ένα μαχαίρι τη γλώσσα του Μουράτ

Έρχεται νέο επεισόδιο της τουρκικής σειράς τη Δευτέρα στις 17.30

Ο Ερκούτ μιλάει στον Βεϊσέλ για τον Μουράτ και θέλει να ξέρει πως ο Μουράτ τα έμαθε όλα για την Αρζού, τη φωτιά και τη δική του συμμετοχή σε όλα αυτά.  Ο Μουράτ συναντάει τον Ουμίτ και του λέει πως το έγγραφο, που ψάχνει, δεν υπάρχει πια. Ο Ουμίτ χαίρεται με τα νέα αλλά δεν δίνει στον Μουράτ τα υπόλοιπα χρήματα της συμφωνίας τους. Ο Μουράτ εξακολουθεί να χρωστάει τα χρήματα στον Λατίφ και διαμαρτύρεται και ο Ουμίτ του λέει πως θα έπαιρνε τα χρήματα εάν του έφερνε το έγγραφο. Χωρίς έγγραφο, δεν υπάρχουν άλλα λεφτά, αυτή ήταν η συμφωνία τους.

Ο Μουράτ γίνεται έξαλλος αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι.  Ο Τζεβαχίρ ταλαιπωρεί τη Μελέκ στη δουλειά και η Μπαχριγιέ παρακολουθεί τη σκηνή. Ο Γιουσούφ βρίσκει ένα νέο σπίτι για την οικογένεια Εμίρογλου αλλά δεν ξέρει αν η Μελέκ θα συμφωνήσει να μετακομίσουν. Η Αρζού ζητάει τη βοήθεια του Ουμίτ αλλά εκείνος αυτή τη φορά αρνείται καθώς έχει κουραστεί από τις εμμονές της Αρζού.

  Η Αρζού ξαφνιάζεται όταν το ακούει αυτό. Είναι η πρώτη φορά, που ο Ουμίτ αρνείται να κάνει κάτι για εκείνη.  Οι άντρες του Λατίφ πιάνουν τον Μουράτ. Με δεμένα τα μάτια, ο Μουράτ ικετεύει για τη ζωή του. Ο Λατίφ είναι έξαλλος με τον Μουράτ και ο Μουράτ μαθαίνει πως η Αϊλά είναι έγκυος.  Ο Λατίφ απειλεί να κόψει με ένα μαχαίρι τη γλώσσα του Μουράτ και εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Ερκούτ και τον σώζει λέγοντας στον Λατίφ, πως εκείνος θα τα κανονίσει όλα σωστά.

Ο Λατίφ και ο Ερκούτ γνωρίζονται από παλιά και σέβεται ο ένας τον άλλο.  Η Μπαχριγιέ λέει στη Μελέκ πως ο άντρας της αποφυλακίστηκε και θέλει να πουλήσει το σπίτι, που τους νοίκιασε εκείνη.  Η Μελέκ γίνεται έξαλλη γιατί πίστευε ότι η Μπαχριγιέ ήταν η μοναδική ιδιοκτήτρια του σπιτιού. Η Μπαχριγιέ της λέει πως αν νοιάζεται για την οικογένειά της δεν θα μπλέξει με τον άντρα της γιατί είναι ένας πολύ επικίνδυνος άνθρωπος.  Ο Ερκούτ σώζει τη ζωή του Μουράτ υπό έναν όρο. Ο Ερκούτ θα πληρώσει το χρέος του στον Λατίφ και ο Μουράτ θα παντρευτεί την Αϊλά. 

Ο Μουράτ γίνεται έξαλλος και λέει πως καλύτερα να πεθάνει παρά να προχωρήσει σε αυτό τον γάμο. Ο Μουράτ είναι θυμωμένος με τον Ερκούτ και επειδή εκείνος είναι υπεύθυνος για τη φωτιά στο κτήμα. Ο Ερκούτ του λέει όλη την ιστορία και πως όλα ήταν σχέδιο της Αρζού.  Ο Γιουσούφ λέει στη Μελέκ πως νοίκιασε ένα νέο σπίτι για εκείνη και την οικογένειά της επειδή δεν μπορεί να βλέπει την Ελίφ άρρωστη. Η Μελέκ αρνείται την πρότασή του και του λέει πως θα βρει μόνη της μια λύση.  Ο Σελίμ πιστεύει πως η Μπαχριγιέ δεν λέει την αλήθεια και θέλει να πάρει και τη γνώμη του Γιουσούφ για το θέμα. Ο Σελίμ θεωρεί πως η Μπαχριγιέ δεν έχει δικαίωμα να τους διώξει από τη στιγμή, που έχουν υπογράψει και συμβόλαιο…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top