KLOSTI: Χάρισε τα ωραιότερα πασχαλινά δώρα με άρωμα Ελλάδας!

Δες την υπέροχη συλλογή του KLOSTI!

KLOSTI: Χάρισε τα ωραιότερα πασχαλινά δώρα

Εκτός από υπέροχες λαμπάδες και χειροποίητα δώρα για τα παιδιά θα βρεις δώρα και για τους φίλους και τους συγγενείς! Αν ψάχνεις μια λαμπάδα ιδιαίτερη για το βαφτιστήρι σου και δώρα πρωτότυπα για τους δικούς σου τότε μπες στο KLOSTI – το πρωτότυπο ηλεκτρονικό κατάστημα που συγκεντρώνει τα πιο ιδιαίτερα χειροποίητα δώρα της αγοράς!

Oι ωραιότερες πασχαλινές λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους 

Eκτός όμως από λαμπάδες, το KLOSTI προσφέρει μια σειρά ολοκληρωμένων προτάσεων δώρων που περιλαμβάνουν εκτός από την υπέροχη χειροποίητη λαμπάδα, ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για την ηλικία του παιδιού και ένα υπέροχο χειροποίητο σακίδιο ή τσάντα που θα του μείνει για πάντα!

Σετ δώρου το Μικρό Ναυτάκι 

Παρόλο που τα δώρα για τα μικρά μας πρωταγωνιστούν το Πάσχα, το KLOSTI έχει φροντίσει να έχει υπέροχη συλλογή δώρων και για τους μεγάλους ξεκινώντας από υπέροχα αυγά και διακοσμητικά και φτάνοντας μέχρι τις υπέροχες συνθέσεις για την οικοδέσποινα του πασχαλινού τραπεζιού!

Ας δούμε μερικά από αυτά:

Kεραμικές διακοσμητικές κοτούλες 

Για τα μικρά ή τα πιο μεγάλα δώρα σας, μια όμορφη ιδέα είναι και τα πασχαλινά αυγουλάκια!

Σε κρεμαστό ή βραχιόλι, οι επιλογές είναι πολλές!

Πασχαλινά κρεμαστά σε πολλά χρώματα 

Ήξερες ότι χάρη στο KLOSTI μπορείς να στείλεις δώρα στα βαφτιστήρια και στους δικούς σου που ζουν σε άλλη πόλη ή ακόμα και σε άλλη χώρα; Εσύ απλά επιλέγεις το δώρο σου, σημειώνεις τη διεύθυνση αποστολή και το KLOSTI αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα!

Χειροποίητες κοριτσίστικες λαμπάδες που μας αρέσουν πολύ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top