Οι καλοκαιρινοί έρωτες είναι εδώ - Μπορείς να τους διαχειριστείς;

Οι διακοπές είναι για να περάσεις καλά

Ζευγάρι - παραλία

Το καλοκαίρι είναι αναμφισβήτητα η πιο ερωτική εποχή και το φλερτ, λιγότερο ή περισσότερο αθώο, γεμίζει τις καλοκαιρινές αναμνήσεις μας από νησιά και όμορφα ηλιοβασιλέματα.

 

Καλοκαίρι και είσαι single; Συμβουλές για να περάσεις υπέροχα!

Το καλό με τους καλοκαιρινούς έρωτες και τα φλερτ είναι πως μας ανανεώνουν, μας γεμίζουν περιπέτειες και αφήνουν μια γλυκιά ανάμνηση. Το κακό πάλι, σχετίζεται με το τελευταίο αυτό καλό, αφού είναι απρόβλεπτοι και συνήθως αργοπεθαίνουν όταν επιστρέφεις στην ρουτίνα σου. 

Πώς πρέπει να τις χειριστείς λοιπόν, ώστε να μη «χαλάσεις» την ηρεμία και την διάθεση των διακοπών σου; Μερικές συμβουλές για να γίνει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο…

Δέκα σημάδια που σου δείχνουν πως πρέπει να χωρίσεις

-    Αρχίζουν τα προβλήματα; Διέκοψε το αμέσως! Στην αρχή μπορεί να σου φαίνονται όλα ιδανικά, όμως όταν ο «καλός» σου αρχίζει παράπονα, γκρίνια ή τελικά βλέπεις πως δεν είναι και τόσο ιδανικός, διέκοψε μαζί του χωρίς δεύτερες σκέψεις. 

-    Απέφυγε το συναισθηματικό δέσιμο από την αρχή. Ίσως είναι το δυσκολότερο και πιο απρόβλεπτο κομμάτι με τους καλοκαιρινούς έρωτες, αφού εκεί που πιστεύεις πως έχεις βρει το «τέλειο» ταίρι που έψαχνες όλο το χειμώνα στην πόλη, ο κύριος εξαφανίζεται… Αν καταφέρετε να επιστρέψετε στην πόλη «μαζί» τότε ναι θα μιλήσουμε σε άλλο επεισόδιο για το day after.

Mήπως η σχέση που έχεις δεν είναι υγιής;

-    Μη ξεχνάς την παρέα σου στο νησί. Αν έχεις πάει διακοπές με φίλους, μην τους παραμελείς για να είσαι συνέχεια με εκείνον. Χρειάζεσαι χρόνο με την παρέα σου και αυτή χρειάζεται εσένα. Γι’ αυτό άλλωστε κανονίσατε μαζί διακοπές. Επίσης θυμήσου πως η πίεση δεν βοηθάει την μεταξύ σας κατάσταση.

-    Ζήσε τη στιγμή σαν να είναι η τελευταία σας. Είτε μακάβριο, είτε κλισέ, είναι η αλήθεια. Βάλε πάθος και ένταση σε αυτό που περνάτε τώρα. Μην καθίσεις να σκεφτείς τι θα γίνει αύριο γιατί μπορεί να μην έρθει ποτέ. Αν όμως το έχεις ζήσει με όλη σου την ψυχή, τότε σίγουρα θα έχεις κερδίσει μια γλυκιά ανάμνηση που θα σε συνοδεύει στο αύριο.

Πηγή: allyou.gr

Συντάκτης: Κωνσταντίνα Κύρκου
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top