Μία ιδιαίτερη πίτσα έφτιαξε ο Άκης Πετρετζίκης.
Για τη ζύμη
• 280 γρ. νερό σε θερμοκρασία δωματίου
• 1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
• 7 γρ. μαγιά ξηρή
• 50 γρ. βούτυρο λιωμένο
• 80 γρ. καλαμποκάλευρο
• 460 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
• αλάτι
• 4 κ.σ. ελαιόλαδο
• 60 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
Για τη σάλτσα
• 2 κ.σ. ελαιόλαδο
• 1 κρεμμύδι
• 1 σκ. σκόρδο
• 1 πρέζα μπούκοβο
• 1 κ.σ. ρίγανη
• 1 πρέζα ζάχαρη
• αλάτι
• πιπέρι
• 2 κ.σ. κέτσαπ
• 500 γρ. φρέσκες ντομάτες
• 1 κ.σ. βασιλικό
Για τη γέμιση
• 500 γρ. μοτσαρέλα
• 100 γρ. μπέικον
• 100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
Πηγή:akispetretzikis.com