Ιταλική πίτσα με κοφινάκι και βασιλικό έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Πέμπτης. Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία.
Υλικά
Για τη ζύμη
• 500 γρ. αλεύρι 00 για πίτσα
• 1.5 γρ. μαγιά ξερή
• 2 γρ. ζάχαρη
• 15 γρ. αλάτι
• 315 γρ. χλιαρό νερό
• 15 γρ. ελαιόλαδο
Για τη σάλτσα και το γαρνίρισμα
• 300γρ. τοματίνια γλυκά
• 2 πρέζες αλάτι
• 1 γρ. σκόρδο σε σκόνη
• 250 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα
• 20 φύλλα από φρ. βασιλικό
• 45 γρ. ελαιόλαδο
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.